never have i ever

Dit is de releasedatum van het laatste seizoen van Never Have I Ever

Fun & Living19 apr 2023, 11:26 doorAnne Dijkstra
We moesten er even op wachten, maar eindelijk is het zo ver. Het vierde en laatste seizoen van Never Have I Ever kunnen we binnenkort weerbingewatchen op Netflix. Niet alleen de releasedatum is bekend, maar we kregen zelfs al een teaser van wat we dit seizoen allemaal gaan zien.
never have i ever
Bron: Netflix | Never Have I Ever

Never Have I Ever

Voor iedereen die deze serie nog nooit gezien heeft, is dit absoluut eentje voor op je lijst. In de serie volgen we een Indiaas-Amerikaans tienermeisje, Devi. Haar hele leven staat op de kop wanneer haar vader plotseling overlijdt. Terwijl ze hier mee dealt, heeft ze ook te maken met de stress van school en haar ingewikkelde lovelife. Devi date namelijk met twee jongens tegelijk, Paxton en Ben. De jongens komen hierof cource ook achter en dan komt ze voor de moeilijke keuze te staan. Gaat ze voor Paxton, of juist voor Ben?

Laatste seizoen

In het laatste seizoen zien we Devi aan haar laatste jaar op de Amerikaansehigh school beginnen. En zoals er in de teaser gezegd wordt: "Deze keer zijn ze op alles voorbereid." Maar of Devi ook op een nieuwehottiewas voorbereid, weten we niet. Er is namelijk een nieuwe jongen die haar liefdesleven nog ingewikkelder maakt dan het al is. Acteur Michael Cimino, die je ook wel kan kennen van de serie Love Victor, lijkt namelijk ook wel de aandacht te trekken van Devi. En als wij heel eerlijk zijn, snappen wij dat eigenlijk ook wel.

Releasedatum

Hoe dat allemaal gaat aflopen kunnen we binnenkort allemaal zien. Het vierde en laatste seizoen van Never Have I Ever staat namelijk op 8 juni op Netflix. Benieuwd naar wat je allemaal te wachten staat? Bekijk dan hieronder de teaser.