debbie bb vol liefde reunie aflevering joy

Op deze dag verschijnt de reünie-aflevering van B&B Vol Liefde

Fun & Living23 aug 2023, 11:09 doorRoos Hooijer
Wekenlang zaten we aan de buis gekluisterd voor het heerlijke seizoen van B&B Vol Liefde. Er zijn een aantal prille liefdes ontstaan, maar zijn die in de weken na de opnames gegroeid tot steady relaties? De reünie-aflevering zal het uitwijzen...
debbie bb vol liefde reucc88nie aflevering joy
Bron: Videoland (B&B Vol Liefde)

B&B Vol Liefde

We kunnen er niet omheen: heel Nederland was de afgelopen weken in de ban van B&B Vol Liefde. In dit liefdesprogramma verwelkomden alle B&B-eigenaren zo’n vijf à zes singles in hun eigen verblijf om te kijken of the one er tussen zou zitten.
Enne, net als in de voorgaande seizoenen, zijn er ook weer flink wat typetjes in het programma voorbij gekomen. Dit zorgde niet alleen voor heerlijke beelden, maar liet ook heel Nederland dezelfde uitspraken zeggen. Quotes als "niks mis mee", "ik ben helemaal niet blij" en "ik zit met mijn verkoudheid", doen ons à la minute aan B&B Vol Liefde denken.

Reünie-aflevering

In de laatste aflevering van B&B Vol Liefde hebben we een aantal romantische lovestory's voorbij zien komen. Zo was Debbie helemaal happy met Paul, brachten Bram en Carolien een aantal romantische dagen door én zagen we dat Ed en Marian plannen maakten voor een get-together in Nederland. Hoe dan ook: er was bij sommige B&B-eigenaren echt wel sprake van liefde.
Ook Joy en Daní vonden elkaar helemaal tijdens het programma en praatten zelfs al over een eventuele kinderwens, samenwonen en andere toekomstplannen. Op een aantal juicekanalen werd gedeeld dat Joy en Dani nog altijd samen zijn, maar in de reünieaflevering krijgen we hier pas écht een eerlijk antwoord op.

Wanneer kunnen we de aflevering verwachten?

Eerder werd al bekend gemaakt dat de reünie-aflevering op zondag 27 augustus op de buis verschijnt. Videoland-kijkers (zoals wij) waren uiteraard benieuwd of deze aflevering al eerder op de streamingdienst verschijnt. Dit is het geval, maar helaas niet een week eerder zoals we gewend zijn. Op zaterdagavond 26 augustus om 21:30 uur kun je de reünie-aflevering via Videoland bewonderen. Niet gek, want anders is de kans dat de tv-kijkers bakken met spoilers ontvangen, behoorlijk groot.
Wij zitten volgende week zaterdagavond in ieder geval klaar voor deze aller (aller) laatste aflevering.