rianne meijer 2

Smelt: Rianne Meijer deelt te lieve foto van gezinnetje

Fun & Living27 feb , 12:59 doorPleuntje Janssen
Ze heeft 1,5 miljoen volgers op Instagram, een carrière om jaloers op te zijn én een geweldig gezinnetje: we hebben het uiteraard over Rianne Meijer. De influencer is vorig jaar bevallen van haar eerste kind en sindsdien zijn we het baby'tje George veel tegengekomen op Instagram, maar het laatste gezinskiekje is te schattig voor woorden.
rianne meijer 2
Bron: @riannemeijer

Wie is Rianne Meijer?

Rianne Meijer is een influencer, ze staat bekend om haar Instagram vs reality posts. Ze laat zien dat eigenlijk op Instagram alles mooier wordt gemaakt dan het in werkelijkheid is. Als je het ons vraagt, dan vinden we het héél goed van haar om te laten zien dat niet alles zo mooi en geweldig is, als het lijkt. Gelukkig zien we steeds vaker dat influencers een realistisch beeld laten zien, waarbij ook oneffenheden niet worden weggewerkt. Je zou kunnen stellen dat Rianne een heuse voorloper op is geweest.

Baby George is all over Instagram

Rianne is sinds 2020 getrouwd met haar man Roy. Samen hebben ze vorig jaar in november baby George op de wereld gezet, inmiddels is George al weer drie maanden oud en zien we hem regelmatig op Instagram verschijnen. Ieder kiekje is heerlijk om naar te kijken, maar de beelden die Rianna gisteren deelde, spannen de kroon.
Rianne deelde prachtige zwart-wit foto's van haar en haar twee mannen met de tekst: “ Cheek kisses are off the table, other than that it was a great day ?❤️❤️” Op de een-na-laatste post zie je dat George het leuk vindt om op zijn beide wangetjes een kus te krijgen van zijn ouders, vandaar dus de caption. Veel andere influencers hebben gereageerd op de post van Rianne, waaronder Anna Nooshin, die zelf ook niet is bevallen van baby Nala . Anna reageert met de comment: "Opeten."

Momlife

Rianne sluit ons zeker niet buiten van haar mom life . Ze laat ons af en toe een kijkje nemen hoe het leven is met een pasgeboren baby. Ze post veel foto's en filmpjes, van dag van de bevalling tot de dag van nu. Zo laat ze een foto zien met haar keizersnede, een filmpje van de dag dat ze ging bevallen en een filmpje over haar situatie als enige moeder in een vriendinnengroep.