color corrector 2

Zo ziet de vrouw van RTL Boulevard-presentator Rob Goossens eruit

Fun & Living17 sep 2023, 11:45 doorRomy Nouwen
We kennen Rob Goossens allemaal van zijn vaste plekje in het welbekende programma RTL Boulevard . Meerdere dagen in de week vertelt hij daar al het fijne van de televisiewereld. We kunnen stiekem best wel een beetje om hem lachen en we zijn vast niet de enige. Hij heeft namelijk nog een vrouw thuis op de bank zitten die waarschijnlijk net zo om hem kan lachen als wij. Maak kennis met de vrouw van RTL Boulevard-presentator Rob Goossens.
color corrector 2
Bron: RTL

Waar kun je Rob Goossens van kennen?

Voor wie z'n twijfels heeft bij deze man maar zijn gezicht misschien vaag herkent, vertellen wij je nog even met wie je eigenlijk te maken hebt. Rob dankt zijn bekendheid aan zijn verschillende verschijningen op de buis. Zo zou je hem kunnen kennen van zijn deelname aan het populaire programma De Slimste Mens én duikt hij binnenkort op in een nieuw seizoen van De Verraders Halloween , maar dat zijn niet zijn grootste prestaties. De meeste mensen kennen hem namelijk als deskundige van het dagelijkse realityprogramma, RTL Boulevard. Daar schijnt hij regelmatig zijn licht op verschillende televisieprogramma's als media-deskundige.

Wie is vrouw van Rob Goossens?

Maar natuurlijk draait het leven van Rob Goossens niet alleen maar op zijn televisie-verschijningen. Buiten de televisie om heeft Rob ook gewoon een privéleven en is hij dolgelukkig. Zo nu en dan deelt hij dan ook een kiekje van zijn happy family op Instagram en dat vinden wij eigenlijk ontzettend leuk. Zo leren we ook de persoon achter deze media-deskundige kennen. De persoon die niet alleen de laatste nieuwtjes heeft over Expeditie Robinson óf een sterke mening over de kijkcijfers van B&B Vol Liefde.
Rob is al jaren dolgelukkig met zijn prachtige vrouw Veranika. Veranika komt oorspronkelijk uit Belarus, maar verhuisde naar Nederland. De twee zijn zo happy met elkaar dat ze ook besloten voor gezinsuitbreiding te gaan. Een tijdje geleden kreeg het stel namelijk dochtertje Mia Leny Lucy, hun eerste kindje. Ook die mag regelmatig shinen op the gram.