femfem 55

Romee Strijd geeft hometour door bizar mooie villa

Fun & Living29 jan 2023, 10:17 doorAurora Ferrari
Het even geduurd, maar dan heb je ook wel wat. De nieuwe woning van Romee Strijd en haar man Laurens van Leeuwen is ein-de-lijk af. Het is een miljoenenproject, het is dan ook niet gek dat ze er heel erg trots op zijn.
femfem 55
Bron: Romee Strijd

Wonen à la Kim Kardashian

"Welkom bij onze langverwachte hometour. We zijn eindelijk klaar met ons huis. We zijn er klaar voor om jullie ons huis te laten zien, dus laten we naar binnen gaan", vertelt Romee aan het begin van de vlog. Zodra het stel ons mee naar binnen neemt, herkennen we binnen no-time de stijl. Een interieur à la Kim Kardashian, vind je niet? Alles is namelijk dezelfde kleur beige: de vloer, de muren en het plafond. "Het hele huis heeft dezelfde stijl", vertelt Lauren.
Zelfs het speelhoekje van dochtertje Mint past bij de rest van het interieur. Normaal ligt er wel kleurrijk speelgoed, vertelt Romee. "Maar dat hebben we nu even opgeborgen zodat het er wat beter uitziet op camera."

En verder...

Obviously heeft Romee een prachtige inloopkast met zó veel schoenen en tassen. En ja logisch: ook in dezelfde stijl. Als we naar de kamer van de kinderen gaan, zien we de stijl ook terugkomen. Volgers vinden het jammer dat ze bij de kinderkamers geen sprankje kleur terug zien komen, op wat kleertjes na, maar waarschijnlijk hebben de twee dat opgeborgen voor de video.
De badkamer van Romee en Laurens heeft een bijzondere twist. Ze hebben namelijk een klein bankje onder de douchekop laten zetten. "We wilden eerst geen bankje in de douche, maar nu douchen we eigenlijk nooit meer staand." We kunnen ons voorstellen dat Romee dit ideaal vind, nu dat ze zwanger is.

Backyard

Dacht je dat het afgelopen was, achter het huis is er ook nog een flinke achtertuin mét een gym, jacuzzi en een gigantisch zwembad. We vragen ons dan wel af hoe vaak ze dat zullen gebruiken, gezien het in Pijnacker ook niet altijd lekker weer is.
Het stel vindt de achtertuin nu modern en simplistisch, maar ook zij zien dat er wat meer planten moeten komen. "Het kan nog wat groener, maar dat is een proces", vertelt Laurens.
De inrichting met je eigen ogen zien? Kijk dan de vlog hieronder.