boekenreeks ana huang twisted

Colleen Hoover, move over: deze schrijfster schijnt nóg leuker te zijn

Fun & Living23 aug 2023, 13:54 doorRomy Nouwen
Als je een groot fan bent van schrijfster Colleen Hoover en al haar boeken binnen no-time hebt uitgelezen, is er goed nieuws voor jou. Er is namelijk een andere schrijfster die op dit moment mega veel fans verzamelt. Wij vertellen je om welke schrijfster dit gaat én welke boeken jij op je lijstje kunt zetten voor de komende tijd.
boekenreeks ana huang twisted
Bron: @whatsmacyreading

Het succes van Colleen Hoover

Als jij regelmatig het algoritme van Booktok met de beste boekentips te pakken hebt, ben je waarschijnlijk bekend met de populaire schrijfster Colleen Hoover met haar bestseller It ends with us. Ze heeft haar bekendheid compleet te danken aan alle aandacht die ze op TikTok kreeg. Sindsdien lopen ook alle andere boeken van de schrijfster als een trein en zweren de échte boekenwurmen bij deze romans.

Nóg leukere schrijfster

Tot nu dan... Colleen Hoover lijkt namelijk van haar troon verstoten te zijn. Enne, dat ook nog eens door haar eigen BookTok-fans . Er schijnt namelijk een schrijfster te zijn die minstens net zo goed is, maar sommigen beweren dat ze misschien zelfs nog wel beter is. En dat is dus goed nieuws voor alle boekenwurmen onder ons, want dat betekent dat je voorlopig weer wat leesvoer hebt.

Deze boeken van Ana Huang moet je proberen

Genoeg gekletst! Je wil natuurlijk weten over wie dit gaat. Maak kennis met schrijfster Ana Huang. Ook zij heeft dus haar succes te danken aan de grote populariteit op TikTok. Ze brak door met haar Twisted Love-reeks, die bestaat uit vier boeken. Je leest het goed: je hebt nog minstens vier boeken in het verschiet! Het gaat om de boeken Twisted Love, Twisted Games, Twisted Hate en Twisted Lies. Deze boeken zitten vol luchtige verhaallijnen met hopeloze romantiek én leuke personages. Daarnaast kun je ook zeker een tikkeltje spice verwachten. De boeken scoor je trouwens al voor een heel klein prijsje!
schermc2adafbeelding 2023 08 20 om 215854
Bron: Bruna