ontwerp zonder titel 79 36

Dit is hoe je voortaan zonder invoerkosten je mandje bij Sephora vult

Fun & Living15 nov 2023, 15:39 doorIsabelle Bijman
Laten we eerlijk zijn.Sephora is heaven voor beauty liefhebbers. Ze hebben een breed scala aan make-up, huidverzorging en haarproducten. Daarnaast hebben ze zowel bekende merken als hun eigen Sephora-collectie. Het is de plek waar je dé nieuwste trends kunt vinden en je favoriete producten kunt inslaan. Helaas hebben wij in Nederland nog geen filiaal. Maarre, waarom zou je niet gewoon lekker bestellen bij Sephora?
ontwerp zonder titel 79 36

Sephora

Er zijn bepaalde items die alleen verkrijgbaar zijn bij Sephora en niet gemakkelijk te vinden zijn in Nederlandse winkels. Denk aan limited edition collecties, exclusieve samenwerkingen en producten die populair zijn in het buitenland maar nog niet hier verkrijgbaar zijn. Als echte beauty kenner wil je natuurlijk altijd up-to-date blijven en deze pareltjes toevoegen aan je make-up stash. Maarre, we snappen natuurlijk dat de invoerkosten je een beetje tegenhouden om vanaf nu altijd bij de Sephora je make-up in te slaan. Toch is hier een handig trucje voor!

Bestellen zonder invoerkosten

Het geheim achter het vermijden van invoerrechten ligt in het feit dat Sephora geen internationale verzending naar Nederland aanbiedt, via hun Britse of Amerikaanse website. Maar ze bieden wel internationale verzending naar Nederland via hun Duitse en Franse websites! Door simpelweg naar deze websites te gaan en tijdens het afrekenproces Nederland als land te selecteren, kun je de verzendkosten berekenen voordat je betaalt. Op deze manier kom je niet voor verrassingen te staan en weet je precies wat de kosten zullen zijn.
Eén ding om op te merken is dat betaling alleen mogelijk is met een creditcard of PayPal. Dus zorg ervoor dat je deze betaalmethoden hebt ingesteld voordat je begint met shoppen.

Verzendtijd

Natuurlijk wil je niet alleen weten hoe je invoerrechten kunt vermijden, maar ook hoe lang het duurt voordat je jouw Sephora goodies in handen hebt. De verzendtijd kan variëren, afhankelijk van verschillende factoren zoals de beschikbaarheid van de producten en de drukte bij de postdiensten. Over het algemeen kun je rekenen op een verzendtijd van ongeveer 3-7 werkdagen. Klinkt prima toch?!
Dus waar wacht je nog op? Ga naar de Duitse of Franse website van Sephora, vul je mandje met al die heerlijke pareltjes van producten en laat ze zonder invoerkosten naar Nederland komen. Happy shopping!