servies set action

Deze serviesset van Action gaat viral op TikTok en wij zijn fan

Fun & Living16 mrt 2023, 16:47 doorAnne Dijkstra
TikTok staat altijd vol met geweldige interieur inspo filmpjes . Een leuke stoel of die ene vaas die je salontafel helemaal af maakt. Nu gaat er weer iets helemaal viral op TikTok en goed nieuws, deze keer gaat het ook nog eens om super betaalbare items. Namelijk een serviesset van Action en wij zijn helemaal fan.
servies set action

Betaalbare servies set

Servies kan soms echt belachelijk duur zijn. En al helemaal als je allemaal bijpassende items in een set wil kopen, ben je al snel honderden euro's kwijt. Gelukkig kwam TikTok als redding en vond deze superleuke en betaalbare set bij de Action. Je kan nu deze 18-delige servies set voor €39,95. Dat wil je toch!

Dit zit er in de set

Behalve het feit dat deze set echt een koopje is, zijn het ook gewoon echt hele mooie items. Het bestaat uit zes ontbijtbordjes, zes diepe borden en zes dinerborden. Echt perfect dus, als je een diner hebt georganiseerd voor heel veel mensen. Ben jij in ieder geval niet meer de persoon met allemaalmissed matched servies!

Verschillende kleuren

Ben je niet zo van de blauwe kleuren?Don't worry. Op TikTok gaan filmpjes rond van nog een andere set en die is ook echt prachtig. Deze kan je niet in de webshop vinden, maar kan je in de winkel zelf kopen. En daar hebben ze niet alleen borden, maar ook kommetjes, mokken en schalen! Genoeg redenen om weer een bezoekje aan de Action te brengen toch?

Wake up light

En als je dan toch naar de Action toe gaat om die geweldige servies set te scoren, kan je net zo goed ook deze super handige wekker meenemen. De Action verkoopt namelijk een wake up light voor een heel klein prijsje. En geloof ons, deze wil je hebben.