lisa korver charlotte molenaar

Yay: voor deze twee sterrenbeelden wordt maart een geweldige maand

Fun & Living01 feb , 17:22 doorDominique Evers
We zitten al weer eventjes in een nieuwe maand. Wat gaat de tijd toch snel. De maand maart is aangebroken en dat betekent dat de lente voor de deur staat. Voor velen mensen een fijne tijd om uit de winter dip te komen. Enne, als het aan de sterren ligt, gaan deze twee sterrenbeelden een geweldige maand tegemoet.
lisa korver charlotte molenaar

Stier (21 april t/m 20 mei)

De eerste maanden van het nieuwe jaar had je het wat moeilijker. Maarre, niet getreurd, maart belooft voor jou een geweldige maand te worden. Een Stier staat bekend om zijn doorzettingsvermogen en deze eigenschap gaat komende maand goed van pas komen. Je gaat jezelf overal doorheen slaan. Je komt met goede oplossingen en op je werk gaat dit voor bonuspunten leveren.
Op het gebied van liefde kan je maand niet stuk. Je zal even geduld hebben, maar dan heb je ook wat. Vanaf 16 maart krijgt jouw liefdesleven een ongelooflijke boost. Kortom, er staat een heerlijke maand voor de deur.

Steenbok (22 december t/m 20 januari)

Niet alleen een Stier krijgt deze maand geluk in de liefde, nee, een Steenbok is daar ook gevoelig voor. Deze maand heb je het gevoel alsof je op een roze wolk zit. Mocht je een partner hebben dan ga je deze maand samen met degene een geweldige tijd tegemoet. Jullie zijn onafscheidelijk en doen veel leuke dingen met elkaar.
Als single Steenbok hoef je je geen zorgen te maken, ook jij gaat genieten van de liefde. Houd je ogen open en wie weet kom je jouw prins op het witte paard wel tegen. Deze maand heb je het ook goed voor de kiezen op financieel gebied. Je houdt alle aanbiedingen in de gaten en hierdoor hou je meer geld over dan normaal. Goed om in het spaarpotje voor de vakantie te doen.