Stevie uit 'Ex on the Beach' toont indrukwekkende transformatie op TikTok

Fun & Living22 mei , 11:00 doorPleuntje Janssen
We kennen Stevie van haar deelname aan 'Ex on the Beach' seizoen 8. Maar, dit jaar maakte ze een comeback in 'Ex on the Beach: Double Dutch All Stars' als de ex van Luca, Ivory en Maxim. Inmiddels heeft ze maar liefst 52.8K volgers op Instagram, en ze deelt werkelijk van álles met haar fans. Maar haar transformatie viel helemaal in de smaak bij de volgers. De video ging viraal en had maar liefst 1 miljoen views in één dag.

De nieuwe Stevie

In haar meest recente video op TikTok, laat Stevie een totaal andere kant van zichzelf zien. De verpleegkundige die naast haar reality tv-optredens een serieuze baan heeft, danst op de TikTok sound 'Rockstar'. Wat deze video zo bijzonder maakt, is de tekst bovenin het scherm: "POV – 20 kg". Jawel, Stevie is twintig kilo afgevallen en ze straalt als nooit tevoren.

Zelfverzekerd en gelukkig

"Altijd al blij geweest met mezelf maar nu nog meer. Lost 20 kg", deelt Stevie in de caption van haar video. Haar openheid over haar gewichtsverlies heeft een storm van reacties in de comments veroorzaakt. Fans willen alles weten over hoe ze het heeft gedaan en hoeveel tijd het haar heeft gekost. En wij zijn stiekem ook wel erg benieuwd!

Acht maanden van doorzettingsvermogen

Hoe lang heeft Stevie erover heeft gedaan om twintig kilo af te vallen? Stevie reageert: "Acht maanden." Dit toont aan dat haar transformatie geen snelle fix was, maar het resultaat van maandenlang hard werken en doorzettingsvermogen. Haar reis naar een gezonder lichaam inspireert velen, en ze krijgt voortdurend verzoeken om meer te delen over hoe ze in acht maanden 20 kg is verloren. 

Heel veel groenten

Stevie reageert op de vragen van haar fans. En een vraag werd wel héél vaak gesteld: wat heeft ze gedaan om af te vallen? Gisteravond plaatste ze een video waarin ze danst op 'Veggie Dance', en in de caption onthult ze haar geheim: "Veggieeeessss." Het lijkt erop dat een dieet rijk aan groenten een grote rol heeft gespeeld in haar indrukwekkende gewichtsverlies.

Inspiratie voor velen

De reacties op haar video's zijn overweldigend positief. Fans laten weten hoe inspirerend ze haar vinden en vragen om meer tips en tricks. Stevie's eerlijkheid en openheid over haar transformatie bieden een herkenbaar en motiverend verhaal voor velen die ook bezig zijn met hun gezondheid en welzijn.
Hou TikTok in de gaten voor meer updates en wie weet, misschien zien we binnenkort nog meer indrukwekkende transformaties van deze ster. Voor nu, laten we genieten van haar stralende glimlach en aanstekelijke enthousiasme.