superpower volgens je sterrenbeeld

Dit is jouw (dark) superpower volgens je sterrenbeeld

Fun & Living21 jun , 8:04 doorRomy Nouwen
Hoewel we allemaal engeltjes lijken, is dat natuurlijk lang niet zo bij iedereen. We hebben namelijk allemaal wel een superpower en sommigen kunnen deze ook nog eens inzetten als echte dark superpower. Dit is jouw (dark) superpower volgens je sterrenbeeld.

Superpower volgens je sterrenbeeld

Je sterrenbeeld zegt onwijs veel over je karakter en hoe jij in elkaar zit. Niet alleen dat. Ook jouw superpower is volgens jouw sterrenbeeld bepaald. Ben jij benieuwd wat jouw superpower volgens je sterrenbeeld is? Wij hebben het voor je op een rijtje gezet.

Ram

Jij bent onwijs sterk en laat dit in iedere beweging zien. Dit werkt natuurlijk sowieso in jouw voordeel, maar wanneer je te maken krijgt met vijanden des te meer.

Stier

Jij moet het niet per se van je fysieke omstandigheden hebben, maar pakt het veel slimmer aan. Je staat niet voor niets bekend om je giftige aanraking.

Tweeling

Tweelingen staan bekend om hun zogenoemde gedaanteverwisselingen. Ze hebben meerdere gezichten en weten iedereen daarmee gemakkelijk te manipuleren om hun zin te krijgen.

Kreeft

Als kreeft ben jij in staat om dwars door iemand heen te kijken. Er is niemand in staat om tegen jou te liegen. Je kunt nog nét geen gedachte lezen, maar misschien eigenlijk toch wel?

Leeuw

De superpower van een leeuw is er eentje waar we allemaal jaloers op zijn. Leeuwen zijn vitaal sterk en kunnen eigenlijk wel als forever young beschouwd worden. Damon Salvatore is er niets bij.

Maagd

Jij bent eigenlijk in één woord te omschrijven als briljant en zeer intelligent. Dit zet je uiteraard normaal gewoon positief in tijdens de dagelijkse bezigheden, maar wanneer het op vijanden aankomt, komt deze kracht ook zeker van pas.

Weegschaal

Jij staat bekend om je charmes die je zonder pardon overal inzet om iemand te verleiden. Zo krijg jij alles voor elkaar wat je in gedachten hebt.

Schorpioen

Schorpioenen zijn helden in het controleren van jouw hersenen. Ze hoeven je maar aan te kijken en je hebt het gevoel dat je moet zwichten. Ze spelen precies in op de angsten en zwaktes van hun vijanden om voor elkaar te krijgen wat ze willen.

Boogschutter

Jij hebt dé controle over ijs, vuur, tsunami's en bliksem. Deze zet jij zonder pardon in om je vijanden met de grond gelijk te maken. Je hoeft enkel nog op zoek te gaan naar de zwakke plek van je vijanden.

Steenbok

Steenbokken zijn gemaakt om over de hele wereld te heersen. Als jij aan de macht zou komen, zou jij binnen no-time al je vijanden onder de duim hebben. Niemand durft jouw wetten te overtreden.

Waterman

Jij weet als geen ander hoe je jouw krachten in kunt zetten om je slechte daden extra te ondersteunen. Je staat in lijn met de natuur en vindt altijd de juiste krachten om je bij te staan in een gevecht met je vijanden.

Vissen

Vissen hebben de mogelijkheid om in de hersenen van de vijand te kruipen en hen mentaal compleet te martelen tot ze in een staat van hallucinatie terecht komen.