tamara

Tamara Elbaz stofzuigt de stoep en heeft áltijd Dettol doekjes bij de hand

Fun & Living12 jun , 17:00 doorPleuntje Janssen
In 'The Real Housewives of Amsterdam' laat Tamara Elbaz zien dat ze een echte perfectionist is. Niet alleen is haar uiterlijk altijd tiptop in orde, maar ook haar huis is altijd spik en span. In een interview met 'LINDA.' deelt Tamara een paar opvallende details over haar perfectionistische trekjes en haar dagelijks leven.

Schoonmaakfanaat

Tamara vertelt dat haar obsessie voor een schoon huis voortkomt uit haar opvoeding in Volendam. Een van haar meest opvallende gewoontes is dat ze haar huis zo schoonhoudt dat er geen vlekje meer te vinden is. "Overal gaat een Dettol-doekje overheen", zegt ze lachend. Maar het stopt niet bij het interieur. Tamara stofzuigt zelfs regelmatig de stoep voor haar huis. Ja, je leest het goed. Als de stoep vuil is, pakt ze zonder aarzeling de stofzuiger erbij om alles netjes te houden. Dat is pas dedication!

Een rommelige man? No way!

Het is dan ook geen verrassing dat een rommelige man niet in Tamara's leven past. "Vreselijk. Ik heb ooit met een rommelige man gedatet en dat was snel voorbij", deelt ze openhartig. Tamara zoekt iemand die net zo gedreven en ambitieus is als zijzelf. "Ik houd van goede restaurants, mooie kleren en reizen. Ik werk hard voor dat goede leven, en dat verwacht ik ook van een man." Ze weet duidelijk wat ze wil en laat daar geen misverstanden over bestaan.

Luxe gordijnen 

Naast een brandschoon huis en een opruimende man, zijn gordijnen ook een must voor Tamara. "Ik woon al lang in Amsterdam en heb na jaren huren eindelijk weer een eigen huis. Het eerste wat ik wilde, waren luxe gordijnen", vertelt ze. Voor Tamara, en veel andere Volendammers, zijn gordijnen meer dan alleen decoratie. "In het dorp had ik crèmekleurige gordijnen met een satijnen band. Lelijk. Daar ben ik gelukkig overheen", zegt ze met een glimlach.
Met haar toewijding aan een schoon huis en haar hoge standaarden voor zowel zichzelf als haar partner, geeft ze ons een kijkje in het leven van een ware perfectionist. De volgende keer dat je de stofzuiger ziet staan, denk dan even aan Tamara en weet dat je niet de enige bent die houdt van een piekfijne leefomgeving.