knipsel6

Opnieuw een flinke tegenvaller voor Donny Roelvink

Fun & Living30 jan 2023, 14:02 doorDominique Evers
Donny Roelvink is de afgelopen weken veel in het nieuws geweest en helaas was dit niet positief. Hij heeft het namelijk niet makkelijk gehad. Keer op keer kreeg hij een tegenvaller. En nu is het weer slecht nieuws voor Donny.
knipsel6
Bron: @donnyroelvink

Elke keer slecht nieuws

Een paar weken terug kreeg Donny te horen dat hij teelbalkanker heeft, hij had dezelfde dag nog een positieve CT-scan en een operatie die goed verlopen was. Alhoewel dit natuurlijk totaal niet leuk is om te horen, bleef Donny er positief instaan. De tumor van vier bij vier centimeter bleek gelukkig geen agressieve vorm van kanker te zijn, maar de kans dat Donny kinderen kan krijgen is wel minder geworden. Nog een domper.
Als je dacht dat dit het enige was dan heb je het mis. De jongste zoon van de Roelvinkjes ging ook nog eens door zijn rug. Hoeveel pech kan je hebben? Uiteindelijk gaat het op beide vlakken beter met hem, maar toch heeft Donny wéér ongeluk.

Vakantie in het water

Donny liet via zijn Instagram weten dat hij op het punt stond om te vertrekken naar Dubai, heerlijk even ertussen uit zou je denken. Helaas had Donny weer pech want deze keer was hij zijn paspoort kwijt. Hij kon dus niet op het vliegtuig stappen. Gelukkig voor Donny gaat de trip nog wel door. Hij heeft de vlucht verplaatst naar dinsdag waarop hij vervolgens laat weten dat óók dit niet het einde van de wereld is. "Je moet altijd positief blijven denken", vertelt Donny.
Gelukkig hoeft Donny nu niet stil te zitten want op zijn Instagram Story kunnen we zien dat hij volop aan het sporten is. De influencer besteed zijn tijd in ieder geval dus wel goed.