temptation island usa

Temptation Island fans opgelet: binnenkort weer nieuw seizoen op Videoland

Fun & Living30 mei 2023, 16:10 doorAnne Dijkstra
Ben jij écht een Temptation Islandlover en baal je er van dat het seizoen al weer bijna voorbij is?Don't worry, er staat binnenkort weer nieuwe Temptation Island content op Videoland. Vandaag deelde ze namelijk het fantastische nieuws dat er een nieuw seizoen van Temptation Island USA binnenkort te zien is op de streamingsdienst.
temptation island usa
Bron: Temptation Island USA

Temptation Island USA

Temptation Island USA draait, net zoals ons seizoen van Temptation Island: Love or Leave, om de antwoorden vinden op de vragen in je relatie. Maar wees maar niet bang dat het nieuwe seizoen van Temptation Island USA even 'saai' is als ons seizoen. Want als we de eerdere seizoenen mogen geloven, staat ons ook nu weer héél véél drama te wachten.
Videoland deelde op hun Instagram een kleine recap van alle chaos en drama die er de afgelopen seizoenen is geweest. Enne, dat is maar goed ook, want we waren al weer bijna vergeten hoe geweldig die waren. "Temptation fans opgelet! Een nieuw seizoen van de Amerikaanse versie is te zien vanaf 16 juni ??", schrijft Videoland in de caption.

Nieuwe seizoen

Videoland is natuurlijk niet de enige plek waarop Temptation Island USA te zien is. Het Amerikaanse Instagram account van Temptation Island heeft zelf dus ook iets gedeeld over het nieuwe seizoen. Enne, hier zien we ook gelijk de eerste beelden van het nieuwe seizoen. Met daarbij gelijk heel veel juicy details over wat ons allemaal te wachten staat.
We zullen ook een, voor ons inmiddels wel bekend element, terug zien dit seizoen. De Temptation Lights, die aangeven wanneer iemands partner in de andere villa de Temptation aangaat, zijn ook dit seizoen weer te zien. Maarre, in plaats van dat dit de deelnemers tegenhoudt om iets te doen, horen we in de video juist iemand zeggen: "Ik wil dat de lamp aangaat in de andere villa." Wij kunnen echt niet meer wachten!