miriam temptation island

Temptation Islands Miriam onthult heftig verhaal over jeugd

Fun & Living16 jun 2023, 11:47 doorRoos Hooijer
De mood swings, woede-aanvallen en extreme jaloezie: het komt volgens Temptation Islands Miriam niet zomaar uit de lucht vallen. In een gesprek met Fawry not Sawry doet Miriam een boekje open over haar heftige jeugd.
miriam temptation island
Bron: Videoland | Temptation Island: Love or Leave

Veel boosheid

Nadat Lester single Noortje het water induwde, was het huis van Miriam te klein. De brunette wilde de hele villa aan gort slaan en zou Noortje naar eigen zeggen nog opzoeken op het vliegveld. Een flinke woede-aanval, waar heel Nederland van in shock was. Ook de jaloezie van Miriam en haar heftige mood swings tijdens het kampvuur, zorgden bij kijkers voor flink wat vraagtekens.
Je zou bijna verwachten dat deze woede ergens anders vandaag moest komen – en dat is volgens Miriam ook het geval. In een nieuwe aflevering van Temptation Islands Beach Bar vertelt Miriam eerlijk: "Ik weet de onderliggende gedachte wel waarom ik zo boos word."

Vertrouwen geschaad

Miriam legt vervolgens uit dat het in haar jeugd niet altijd rozengeur en maneschijn is geweest. "Mijn vertrouwen in mannen is gewoon vanaf jongs af aan al zo erg geschaad. Ik heb nooit echt een man in mijn leven gehad die bleef, die er zeg maar echt voor mij was. Dat heb ik nooit gehad", legt ze uit.
Miriam miste een vaderfiguur in haar leven, maar dit gevoel werd minder toen ze Lester leerde kennen. "Toen ik Lester ontmoette, toen had ik dat misschien wel een beetje. Want als mijn fiets bijvoorbeeld kapot was, dan maakte hij mijn fiets. En als er klusjes in huis gedaan moesten worden, dan deed hij dat."

'Ik lijk altijd boos'

Na ene heel seizoen van Temptation Island te hebben gezien, lijkt het alsof Miriam niet vaak in een goede bui is. Maar we weten, we krijgen maar een klein fragment van een hele dag te zien. En dat is volgens Miriam dan ook behoorlijk kwalijk.
"Ik ben eigenlijk gewoon heel lief en sociaal en heel gezellig. Ik ben eigenlijk de hele dag door aan het kloten. Maar daar lijkt het alsof ik alleen maar bullshit aan het praten ben en boos ben. Alsof ik door en door boos ben."