fem fem artikel 15

Temptation Islands Mitch deelt verliefde foto met nieuwe vriendin

Fun & Living11 aug 2023, 13:59 doorRoos Hooijer
Waar we dachten dat de relatie tussen Mitch en Iris als een sprookje was geëindigd, bleek niets minder waar te zijn. Mitch ging, terwijl hij en Iris druk bezig waren met het plannen van hun bruiloft, vreemd. En met dat specifieke meisje lijkt Mitch nu een relatie te hebben.
fem fem artikel 15
Bron: Temptation Island: Love or Leave

Mitch en Iris

“De afgelopen tijd zat ik heel erg met mezelf in de knoop”, deelde Mitch kortgeleden op Instagram. Hij gaf aan dat hij zich een tijdje niet goed heeft gevoeld, maar niet precies wist wat er aan de hand was. “Op dat moment dacht ik wél gelukkig te zijn. Nou zijn we weer enkele weken verder en ben ik erachter gekomen, dat op dit moment ik mij niet gelukkig voel. Dat ligt niet aan Iris, maar aan mij.”
Het bericht leek alsof Mitch en Iris samen een punt achter de relatie hadden gezet, maar dit bleek uiteindelijk niet helemaal te kloppen. Via Instagram Stories kwam niet veel later de aap uit de mouw. Mitch was vreemdgegaan en gaf dit op Instagram zelf toe .

Nieuwe liefde

Nadat Mitch deze heftige onthulling deed, draaide de geruchtenmolen op volle toeren. De Temptation-deelnemer werd eerder al eens op TikTok samen met EOTB-ster Lisa gespot. Of zij de dame was die tussen Mitch en Iris was gekomen? Volgens Mitch was dat niet het geval. Aan het roddelaccount @juicechannel onthulde hij namelijk: "Dat meisje is niet tussen ons gekomen. Ja, ik heb een fout gemaakt, maar zij is niet de reden dat het uit is…"
Mitch onthulde vervolgens zelf dat het om (een voor ons onbekende) Vera gaat. Zij zou het hart van hem gestolen hebben. Enne, dat heeft ze blijkbaar nog steeds. Op het Instagram-account van Mitch dook namelijk een nogal verliefd kiekje van het tweetal op.

Intieme foto

"Vandaag een paar plaatjes geschoten", schrijft Mitch bij een foto van twee auto's. Klinkt onschuldig, maar op het account van Vera zien we iets minder bescheiden foto's. Hier spotten we namelijk een foto van de dame in kwestie, die terwijl ze op de motorkap zit, een kus op Mitch zijn mond geeft. "In love with these pictures", deelt ze er met een hartje bij. Hmm...
mitch jamila kussen
Bron: @vjamillax