fem fem 15

Temptation Islands Noortje reageert op heftige uitspraken Miriam

Fun & Living05 mei 2023, 10:13 doorAngela Badstuber
We zijn weer een aflevering verder en het drama begint steeds meer te komen. We hebben het nieuwe koppel ontmoet en we hebben weer wat nieuwe beelden gezien. Maarre, helaas was Miriam daar niet zo blij mee. In de nieuwe aflevering heeft ze nogal wat heftige uitspraken gedaan.
fem fem 15
Bron: Temptation Island: Love or Leave | Videoland

Heftige uitspraken

Er is weer een hoop gebeurd in de aflevering van deze week. En als je de aflevering hebt gezien, dan weet je ook vast wat voor 'heftige uitspraken' er zijn gedaan. In de dames villa ging Miriam haar tablet af. Op het beeld dat ze kreeg te zien, zag je dat Lester één van de singles, Noortje, in het zwembad probeerde te duwen. Enne, hoewel het heel onschuldig eruit zag, was Miriam niet zo blij met de foto. Een regel die zij heeft opgesteld voor Lester, is namelijk 'niet aanraken' en deze regel heeft hij volgens haar verbroken.
"Dit is te intiem. Hij heeft gewoon schijt aan mij", reageerde Miriam op het beeld dat ze zag. "Waarom raakt ze zijn mooie rug aan!? Ik pak nu een taxi daar naar toe en ik stomp haar helemaal de grond in." Shanta, Iris en de mannen in de villa probeerden haar rustig te krijgen, maar helaas werkte niks. Miriam was absoluut niet blij met de beelden.

Noortje reageert

Tijdens een Q&A op Noortje haar Instagram reageert ze op de heftige uitspraken van Miriam. "Ik vind ze echt heel heftig en ook zeer overdreven", begint ze haar verhaal. "Ook vind ik dat dit niks met leeftijd heeft te maken." Noortje vertelt verder dat ze niet in Miriam haar schoenen kan staan en ook niet weet wat er achter schuilt. Wel hoopt ze dat ze van haar emoties leert, want ze vond het nogal overdreven. Ze vraagt dan ook aan haar volgers om lief te blijven, omdat ze niet weet wat ze met zich meedraagt.
0c2cc597 de53 45bf 85e2 f9344d0ce7bc 600x1200
Bron: @noortjebeemster