pommeline tilliere

Temptation Islands Pommeline bijt van zich af na opmerking over gewicht

Fun & Living06 feb 2023, 14:01 doorAngela Badstuber
Temptation Island-ster Pommeline Tillière plaatst regelmatig een spicy foto op haar Instagram-account. Daar krijgt ze leuke reacties op, maar ook af en toe wat nare. Vaak zitten er mensen tussen die haar 'dik' noemen en dit keer was ze er niet zo blij mee, liet ze weten op haar Instagram.
pommeline tilliere
Bron: Instagram

Pommeline Tillière

Je kunt Pommeline natuurlijk kennen aan haar deelname als verleidster in Temptation Island 2017. In het programma leerde ze Merijn kennen, die toen deelnam met zijn toenmalige vriendin. De relatie tussen hen kreeg veel persaandacht.
In 2018 kreeg Pommeline een relatie met Tempation Island 2018 deelnemer Fabrizio Tzinaridis. Samen deden ze mee aan Temptation Island Vips als koppel. Na één jaar besloten ze samen om uit elkaar te gaan. Momenteel zit ze al drie jaar in een happy relationship met Cirio Wassenhove.
Pommeline was in meerdere tv-programma's te zien. Je zou haar ook gespot kunnen hebben in een Zo moeder, zo dochter-aflevering. Ook verscheen ze in verschillende filmpjes bij de vragenronde van De Slimste Mens ter Wereld en was te zien in Just Tattoo of Us BENELUX, Temptations Island Vips, Celebs gaan Daten en was ze een week te gast bij Gert Late Night.

Instagram foto

In een recente Instagram-post plaatst ze een foto in lingerie op haar verhaal. Daarop kreeg ze de reactie ''dik geworden zeg'', en Pommeline wist wel van haar af te bijten. Ze reageerde met een selfie waarin ze een broodje aan het eten is. Later reageerde ze: ''Ik zit daar dus niet mee in hé, dat mensen mij dik noemen. Ik hou van het leven én van eten. Ik ben gezond, maar af en toe mag je eens ongezond eten. Ik bedoel, je leeft maar één keer.'' En daar zijn we het helemaal mee eens!
pommeline 1
@pommelinetilliere
pommeline 2
@pommelinetilliere