mitch temptation island

Temptations Mitch bijt van zich af na tientallen haatberichten op Instagram

Fun & Living28 jul 2023, 10:03 doorRoos Hooijer
Het liefdessprookje tussen Mitch en Iris eindigde helaas in een nachtmerrie. Mitch deelde onlangs in een bericht op Instagram dat zijn relatie met Iris finito bleek te zijn. Niet veel later deelde hij met zijn volgers de reden van de breuk – en dit zorgde voor een stortvloed aan haatberichten.
mitch temptation island
Bron: Temptation Island

Mitch en Iris uit elkaar

“De afgelopen tijd zat ik heel erg met mezelf in de knoop”, begon Mitch zijn verhaal onlangs in een Instagram-post. Hij gaf aan dat hij zich een tijdje niet goed heeft gevoeld, maar niet precies wist wat er aan de hand was. “Op dat moment gedacht wél gelukkig te zijn. Nou zijn we weer enkele weken verder en ben ik erachter gekomen, dat op dit moment ik mij niet gelukkig voel. Dat ligt niet aan Iris, maar aan mij.”
Het bericht leek alsof Mitch en Iris samen een punt achter de relatie hadden gezet, maar niets is minder waar. Via Instagram Stories deelde Mitch namelijk later de echte reden achter de breuk. En wat bleek? De Temptation-deelnemer was vreemdgegaan.

Vreemdgegaan met een andere dame

Via TikTok kreeg Iris de vraag of Mitch vreemd zou zijn gegaan met Lisa van Ex on the Beach. Iris antwoordde vervolgens kort en bondig: “Nee, iemand anders.” Hierop reageerde Mitch op zijn beurt dat hij niet vreemd is gegaan met Lisa, maar dat er een andere dame tussen de twee is gekomen .
Sinds deze confession op Instagram is er flink wat haat op Mitch afgekomen. Hij deed nog een vragenrondje op Instagram en liet hierin weten dat hij en Iris inmiddels een weg proberen te vinden in de situatie, aangezien Iris flink kapot is van al deze heisa.

Mitch bijt van zich af

Zoals je al zou verwachten, stromen de haatberichtjes voor Mitch binnen via Instagram. Veel volgers vinden het vreselijk dat hij Iris dit aangedaan heeft, iets wat Mitch begrijpt, maar waar hij ook nog het een en ander over te zeggen heeft. "Wel bijzonder, zoveel haat-dm's waarbij mensen proberen om mij te raken, zeggen dat ik een * ben, maar jullie zijn geen haar beter", bijt hij van zich af.
Mitch stelt vervolgens dat hij Iris niet bewust pijn heeft gedaan. "Ik besef dat ik fout ben geweest en het eerst had uit moeten maken, voordat ik verdere stappen had onderomen, maar jullie proberen mij wél bewust pijn te doen. Helaas voor jullie, boeit het me niet als je me haat", aldus Mitch. De Temptation-deelnemer vindt dat hij het 'goed' heeft gedaan door Iris binnen vier dagen op de hoogte heeft gebracht van zijn overspel. "Er zijn mensen die langdurig vreemdgaan", legt hij hierover uit.
Eindstand: Mitch begrijpt dat het niet oké is wat hij heeft gedaan. Maar of deze vergelijking zo terecht is, we don't know.
362989129 649652200241211 2673028214421113198 n