op date

TikTokker wordt verliefd op 'airco-installateur' en gaat met hem op date

Fun & Living20 nov 2023, 19:45 doorRomy Nouwen
Soms kom je iemand tegen in het leven en spreekt deze persoon je meteen aan. Je zou het liefde op het eerste gezicht kunnen noemen, maar dat hoeft het niet per se te zijn. Je voelt gewoon aan dat je je aangetrokken voelt tot deze persoon. Het overkwam een TikTokker en zij besloot meteen actie te ondernemen. Ze deelt haar verhaal op TikTok, nadat ze op date gaat met deze airco-installateur.
op date
Bron: TikTok @3fova

Airco laten maken

TikTokker @3fova heeft thuis een airco hangen die niet meer doet wat hij zou moeten doen. En, wat doe je dan? Dan bel je natuurlijk een monteur, want zelf wat proberen is niet altijd zo verstandig. Wanneer de monteur bezig is met het maken van haar airco beseft ze zich dat ze hem eigenlijk toch wel heel leuk vindt. Toch laat ze hem gaan zonder hem op date te vragen.
Via TikTok houdt de dame haar volgers op de hoogte, zo filmt ze zichzelf stiekem in een andere kamer en weet ze de installateur uiteindelijk ook op beeld te krijgen.

Bellen met een smoesje

Vervolgens baalt ze dat ze er geen werk van heeft gemaakt en weet ze via via aan zijn telefoonnummer te komen. Ze belt hem vervolgens met een smoesje dat haar airco het niet meer doet. Tot haar verbazing trapt de monteur hier helemaal niet in, want hij heeft haar TikTok al voorbij zien komen. Hij stelt voor om gewoon af te spreken, want hij vindt haar ook eigenlijk wel een leuke vrouw.

Op date met de airco-installateur

In de nieuwe update zien we een kleine compilatie van hoe de twee samen op date zijn – enne, ze heeft wel een échte gentleman aan de haak geslagen hoor! Hij komt haar netjes ophalen, houdt de deur van de auto open en neemt haar mee naar het restaurant. Daar eten ze een hapje (waar hij voor betaald) en hebben ze het zichtbaar gezellig met elkaar. Dit zou nog wel eens een heel lief stel kunnen zijn als ze samen blijven.

Waargebeurd of gespeeld?

Hoewel het allemaal heel romantisch lijkt te zijn, hebben sommigen toch hun twijfels bij de oprechtheid van dit verhaal. Want eh, hoezo is alles eigenlijk gefilmd van begin af aan? "Ligt het aan mij of is dit gewoon goed geacteerd (voor de media)", luidt het onder één van de video's. Andere mensen gaan hierop in en beamen dat het inderdaad best wel eens in scene gezet zou kunnen worden. Wij laten het gewoon een beetje in het midden, want stiekem zou het wel erg leuk zijn als dit écht gebeurd is. Wij gunnen de twee alle geluk van de wereld!