never have i ever trailer

Zien: dit is de veelbelovende trailer van laatste seizoen Never Have I Ever

Fun & Living10 mei 2023, 10:20 doorAnne Dijkstra
De releasedatum van het vierde en laatste seizoen van Never Have I Ever is inmiddels al een poosje bekend. Maar we wisten nog precies niet wat ons allemaal te wachten ging staan. Gelukkig heeft Netflix ein-de-lijk de trailer gedeeld. Enne, geloof ons maar als we zeggen dat die er écht veelbelovend uitziet.
never have i ever trailer
Bron: Netflix | Never Have I Ever

Never Have I Ever

Stel dat je Never Have I Ever nog nooit gezien hebt, gaan wij je even introduceren aan één van de leukste series op Netflix. In de serie volgen we een Indiaas-Amerikaans tienermeisje, Devi. Wanneer haar vader plotseling overlijdt, staat heel haar leven op de kop. Enne, alsof dat nog niet genoeg was, moet ze ook nog dealen met school en haar ingewikkeldelovelife. Devi is namelijk met twee jongens tegelijk aan het daten, Paxton en Ben. De jongens komen hierofcourse ook achter en dan komt ze voor de moeilijke keuze te staan. Gaat ze voor Paxton, of juist voor Ben?

Laatste seizoen

De serie komt helaas aan een eind en het seizoen dat er nu aan zit te komen, zal ook het laatste seizoen worden. Devi gaat namelijk aan haar laatste jaar van de Amerikaansehigh school beginnen. Dit geeft natuurlijk al de nodige stress, maar daarbij is er natuurlijk ook weer genoegboy drama.
Zo zien we in het begin van de trailer dat Devi het wel héél erg gezellig gemaakt had met Ben, maar hij zag dat eigenlijk als eenone time thing. En alsof dat nog niet ingewikkeld genoeg was, loopt er ook weer een andere interessante jongen op school rond die haar liefdesleven nog ingewikkelder komt maken. Acteur Michael Cimino, die je ook wel kan kennen van de serie Love Victor, lijkt namelijk ook wel de aandacht te trekken van Devi.

Trailer Never Have I Ever

Hoe Devi haarsenior year gaat overleven met al die jongens, stress en drama, krijgen we binnenkort antwoord op. Het vierde en laatste seizoen van Never Have I Ever staat namelijk vanaf 8 juni op Netflix. Om het wachten ietsje te verzachten, kan je gelukkig nu al wel de trailer hieronder bekijken. Enne, als je ons vraagt wat onze plannen zijn op 8 juni, weten jullie natuurlijk al wat wij aan het doen zijn!