outer banks season 2 behind the scenes video dropped

Zien: dit is de trailer van Outer Banks seizoen 3

Fun & Living02 feb 2023, 16:23 doorDominique Evers
Fans van de populaire Netflix-serie Outerbanks opgelet: de trailer van het derde seizoen is vanaf vandaag te zien. Het laatste seizoen was in 2021 te zien, een tijdje geleden alweer. Maarre, het wachten is bijna over want 23 februari is het zover. En wij hebben de eerste beelden.
outer banks season 2 behind the scenes video dropped
Bron: Netflix

Voorgaande seizoenen

We kunnen ons voorstellen dat je de cliffhanger van het vorige seizoen alweer vergeten bent. En dat is ook niet zo gek na zo'n lange tijd wachten. Wij gaan je geheugen even opfrissen.
Aan het slot van seizoen twee was te zien dat de vriendengroep oftewel de Pogues weer met elkaar herenigd zijn nadat John B en Sarah waren ontsnapt uit de Bahama's. Ze komen steeds dichter bij hun zoektocht naar het Golden Cross of Santo Domingo die afkomstig was uit het gezonken schip The Royal Merchant . Dit kruis is enorm veel geld waard en John B wil hem vinden ten ere van zijn overleden vader John B Routledge.
Het kruis was in handen van Rafe Cameron, broer van Sarah en zijn vader Ward. Helaas lukte het de Pogues niet om het kruis te veroveren en overleven ze deze tocht nog maar net. De vriendengroep eindigt zonder kruis op een onbewoond eiland en weten zich daar prima te vermaken. Hun achtergebleven families maken zich zorgen en geven hun kinderen als vermist op.

Cliffhanger

Dit was echter niet het einde van het tweede seizoen want de cliffhanger moet nog komen. De vader van John B oftewel John B Routledge kwam in beeld. Hij was dus niet vermoord door Ward. Samen met Carla Limbrey gaan ze de vriendengroep helpen om het waardevolle kruis weer in handen te krijgen.

Trailer seizoen 3

The wait is almost over! Enne, het wachten wordt beloond want we gaan binnenkort zien hoe het avontuur van de vriendengroep verder gaat. De trailer is vandaag online gekomen dus deze kan je vanaf nu zien. Het belooft weer een spannend en meeslepend seizoen te worden.
Save the date, want 23 februari is het eindelijk zover. Wij hebben de datum in onze agenda gepint.