trust no one the hunt for the crypto kin

Deze true-crime docu over crypto op Netflix moet je zien

Fun & Living20 jun , 14:08 doorRoos Stevens
Jij hebt vast al wel wat true-crime documentaires gezien de afgelopen tijd op Netflix. Zo heb je vast ook de documentaire The Tinder Swindler al een keer gezien. Waarin Simon Leviev vrouwen oplicht terwijl ze samen daten. Nu staat er weer een nieuwe true-crime documentaire op Netflix die jij niet mag missen. Dit keer is het wel een heel ander soort verhaal, maar dat maakt 'm zeker niet minder spannend.

Meer true crime

Netflix is de afgelopen tijd wel erg lekker bezig op het gebied van true-crime documentaires. Zo konden we eerder genieten van de documentaire The Tinder Swindler en Bad Vegan: Fame. Fraud. Fugitivis. Ook konden we laatst genieten van de nieuwe docu Worst Roommate Ever . Zeker een docu die jij ook een zou moeten kijken.

Trust No One: the Hunt for the Crypto King

Na al die spannende crime-docu's op Netflix moet jij deze ook zeker eens gaan kijken. Deze docu heeft wel een ander verhaal dan normaal, maar jij gaat hem zeker leuk vinden. Het verhaal gaat namelijk over de mysterieuze dood van cryptocurrency multimiljonair Gerry Gotten. Hoe zou dat nou allemaal gegaan zijn? Als voorproefje kun je hier alvast de trailer bekijken van de true-crime docu!

Het verhaal

De documentaire gaat over de 30-jarige Cotton die plotseling overleed en daardoor verdween ook zijn wachtwoord voor 250 miljoen dollar aan fondsen. What! Alle investeerders van Cotton konden dus wel fluiten naar hun geld. Alleen geloven maar weinig mensen dat hij plotseling overleden zou zijn. Veel mensen denken dat het zou gaan om een moord. Zou zijn moordenaar met al zijn geld ervandoor zijn gegaan? Spannend! De docu Trust No One: The Hunt for the Crypto King kun je bekijken op Netflix.