Van superfan tot bruid: liefde voor Ed Sheeran eindigt in huwelijk met dubbelganger

Fun & Living12 jun , 10:00 doorPleuntje Janssen
Ben je zo fan van iemand dat je het liefst met diegene zou trouwen? Het overkwam Amanda. De geestelijke gezondheidszorgwerker en moeder van vijf, maakte altijd grapjes dat ze met Ed Sheeran zou trouwen. Geloof het of niet, haar droom kwam verrassend dichtbij. Na twee jaar gedate te hebben met zijn dubbelganger, deelden ze onlangs hun huwelijk in Manchester.

Liefde op het eerste gezicht

Amanda ontmoette Ty via vrienden die hem hadden gezien tijdens een optreden van Ed Sheeran. Ty had altijd gedacht dat zijn rode haren hem in de weg stonden in zijn zoektocht naar de liefde. Maar niks bleef minder waar. De vonk sloeg over en iets meer dan een jaar later vroeg hij Amanda ten huwelijk. Afgelopen weekend gaven ze elkaar het jawoord, omringd door familie, vrienden en - je raadt het niet - een aantal andere beroemde lookalikes.

Naar het altaar op muziek van Ed Sheeran

Het stel trouwde in Manchester, en het was een dag vol verrassingen. Ze liepen door het gangpad op de klanken van Ed Sheeran's nummer 'One Life' en verlieten de ceremonie na een kus op 'I Don't Care'. Amanda en Ty kozen ervoor om hun eerste dans te doen op een ander favoriet nummer van Amanda, 'Say You Won't Let Go' van James Arthur. Anders werd het iets teveel van het goede.
Ty Jones staat bekend om zijn Ed Sheeran-imitaties en vond het bijzonder om een keer aan de andere kant van de camera te staan. "Het was de beste dag van mijn leven", zei hij stralend. "Het was geweldig om de lookalikes op de bruiloft te hebben, het voelde een beetje als een filmset, maar het was een magische dag."

Op naar een nieuw hoofdstuk

Na de drukke en emotionele dag, geniet het pasgetrouwde stel nu van een welverdiende huwelijksreis naar Roemenië. Amanda: "Het was de beste dag van mijn leven, beter dan elk optreden waar ik ooit ben geweest. Ik ben gewoon de gelukkigste persoon ter wereld". Ty voegde eraan toe: "Het was een prachtige dag, de beste ooit, en we hadden niet meer kunnen wensen."
Amanda’s droom om te trouwen met een ster kwam uit, en nu begint hun eigen liefdesverhaal pas echt. Op naar vele gelukkige celebrity jaren samen!