you seizoen 4

Kijktip: vanaf vandaag is You seizoen 4 te zien op Netflix

Fun & Living09 feb 2023, 10:11 doorDominique Evers
Al eerder was Netflix naar buiten gekomen met de trailer van het vierde seizoen van de serie YOU. Maarre, het wachten is dan nu eindelijk over, want vanaf vandaag kun je het eerste deel van het gloednieuwe seizoen bekijken op de streamingdienst Netflix.
you seizoen 4
Bron: Netflix

Voorgaande seizoenen

YOU is een thrillerserie over een gevaarlijke, maar toch charmante jongeman genaamd Joe. Hij is manager van een boekhandel. Op een dag heeft hij zijn oog laten iemand vallen op een blonde schrijfster Guinevere. Hoewel hij in eerste instantie heel romantisch en lief voor haar is, raakt hij uiteindelijk geobsedeerd met haar en gaat hij tot het uiterste om haar bij hem te hebben. Joe doet er alles voor om Guinevere gelukkig te maken, zelfs als hij daarvoor andere mensen uit de weg moet ruimen.
Ook in de daarop volgende seizoenen zagen we dat Joe verschillende praktijken uitvoerde, die écht megaspannend waren. Het lange wachten is beloond, want het eerste deel van het gloednieuwe seizoen kun je vanaf nu kijken.

Seizoen vier

In het laatste seizoen was Joe naar Europa gevlucht om daar een nieuwe identiteit aan te nemen, aan de daden in zijn verleden te ontsnappen en natuurlijk om naar de liefde op zoek te gaan. Het derde seizoen eindigde in Parijs. Door de behind the scenes beelden die de hoofdrolspeler op zijn Instagram had gedeeld weten wij al dat het vierde seizoen zich in Londen gaat afspelen. Wij kunnen niet wachten om vanavond met een bak chips en Netflix op de bank te duiken.
Alvast een voorproefje? Je bekijkt de trailer van het vierde seizoen hier: