ontwerp zonder titel 26

Bizar: dit is het vermogen van Lil Kleine

Fun & Living04 feb 2023, 13:45 doorShudrien Leona
Lil Kleine en Jaimy Vaes verschijnen de laatste tijd vaak op het nieuws en verschillende juicekanalen. Lil Kleine en zijn ex-verloofde hebben op dit moment verschillende rechtszaken lopen over de verdeling van spullen en het zien van hun zoontje Lío. Benieuwd wat het vermogen van Lil Kleine is? Wij hebben het opgezocht.
ontwerp zonder titel 26
Bron: @lilkleine

Lil Kleine

Laten we maar eerst even beginnen bij waar het allemaal is begonnen. Lil Kleine – aka Jorik Scholten – begon zijn rapcarrière door mee te doen aan het programma Ali B op volle toeren. Hij zong hier toen een liedje samen met Danny de Munk, dat uiteindelijk in de top 10 terecht kwam.
Vervolgens deed hij mee aan televisieprogramma's zoals Expeditie Robinson en The Voice of Holland. Los van het feit dat hij vaak op televisie komt en zijn eigen muziek uitbrengt, heeft hij ook twee zaken, De Belg en Café 't Lammetje.

Vermogen

Je raadt natuurlijk al: aan al deze ondernemingen en talenten kan Jorik flink wat geld verdienen. Het vermogen van Lil Kleine bestaat uit meer dan 2.5 miljoen euro. That's a lot. Dit alles heeft hij grotendeels verdient door zijn carrière als rapper. Tijdens zijn werk bij The Voice als coach heeft hij ook aardig wat geld binnengehaald, wat ervoor heeft gezorgd dat hij zo'n hoog vermogen heeft. Verder verdient Lil Kleine aardig wat met shows. Per show vraagt hij namelijk €15.000. Doet Jorik in een jaar ongeveer 100 shows? Dan verdient hij gemiddeld € 1.500.000 per jaar. Wow.

Maandelijkse verdiensten

Oké, we weten nu al wat hij ongeveer per jaar verdient. Toch zijn we ook wel benieuwd naar wat hij dan per maand zou verdienen, wij hebben het even omgerekend. Als Jorik alleen shows zou doen zou zijn maandelijkse salaris een bedrag zijn van € 125.000. Bij dat bedrag komt ook nog de opbrengst van zijn zaken en nog eventuele samenwerkingen.
Dat Lil Kleine zichzelf op de leeftijd van 28 jaar een miljonair kan noemen, is dus een feit. Maar we weten allemaal: de rapper heeft de afgelopen tijd niet erg positief in het nieuws gestaan en ook maar weinig opgetreden. We zijn dan ook benieuwd of het vermogen van de rapper flink is gaan dalen...