mocro maffia

Zien: Videoland deelt trailer van vijfde seizoen Mocro Maffia

Fun & Living25 mei 2023, 14:29 doorAnne Dijkstra
Goed nieuws voor alledie-hard Mocro Maffia fans! We moeten nog heel even geduld hebben, maar het vijfde seizoen zit er nu toch écht aan te komen. Videoland deelde vandaag alvast de trailer van het nieuwe seizoen. Enne, één ding kunnen we alvast zeggen, Mocro Maffia seizoen 5 belooft weer een meedogenloos seizoen te worden.
mocro maffia
Bron: Morcro Maffia | Videoland

Mocro Maffia: Tatta

We moeten nog heel even geduld hebben en dan is het het vijfde seizoen van Mocro Maffia eindelijk te streamen op Videoland. Eerder dit jaar konden we al de film Mocro Maffia: Tatta kijken op Videoland. Daarin werd eindelijk duidelijk wat Tatta al die tijd gedaan heeft en wat hem en onder anderen Tonnano nog allemaal te wachten staat in seizoen vijf.

Mocro Maffia seizoen 5

Seizoen vijf van Mocro Maffia is vanaf 2 juni te zien bij Videoland. Het nieuwe seizoen zal wekelijk te zien zijn en bestaat in totaal uit zeven afleveringen. Als we de trailer moeten geloven zal dit seizoen weer heftiger en harder dan ooit worden.We can't wait!

Geheime boodschap

Dat 2 juni dereleasedatevan Mocro Maffia seizoen 5 is, is inmiddels natuurlijk al een tijdje bekend. Maar als je goed opgelet had tijdens het kijken van Mocro Maffia: Tatta, had je het nóg eerder kunnen weten. Ze hadden namelijk na de aftiteling een geheime boodschap verstopt. Er werd een fragment getoond waarin we zagen hoe Paus en Potlood zich voorbereiden op een geheime operatie. Daarna verschijnt er in beeld de tekst: "Mocro Maffia seizoen 5, juni 2023."
Zou het Tatta in dit nieuwe seizoen lukken om wraak te nemen op Paus? Of had hij dat eigenlijk beter niet moeten doen. We zullen het vanaf 2 juni al-le-maal te weten komen. Enne, wij gaan deze keer in ieder geval weer heel erg goed de aftiteling in de gaten houden of we misschien weer een geheime boodschap ergens ontdekken.