echte gooische moeders

Yes: er komt nóg een nieuw seizoen van Echte Gooische Moeders

Fun & Living12 dec 2023, 16:05 doorRoos Hooijer
Liefhebbers van de populaire serie Echte Gooische Moeders hoeven niet te rouwen: er komt een nieuw seizoen aan!
echte gooische moeders
Bron: Echte Gooische Moeders

Vierde seizoen Echte Gooische Moeders

Voor alle Echte Gooische Moeders -fans is het feest nog lang niet voorbij! Tijd voor champagne, want er is een gloednieuw seizoen van deze razendpopulaire realityserie in aantocht. Florine Hofstee onthulde dit heerlijke nieuws aan Vriendin en stelt dat ze nu al niet kan wachten.
De serie, die al drie seizoenen lang een groot succes is, krijgt dus een vervolg. Het goede nieuws volgens Florine: "We gaan trouwens weer een nieuw seizoen maken, dat is vanaf mei te zien bij Videoland." De blondine laat weten dat ze niets liever doet dan tv maken met haar vriendinnen. "Het maken van Echte Gooische Moeders met die meiden is zo leuk. En geweldig dat het zo'n succes is. We hebben al drie seizoenen gemaakt."

Populair op Ibiza

Florine, of Flo zoals haar vriendinnen het zeggen, kan er soms niet bij met haar hoofd. De serie is zo'n groot succes, dat er zelfs mensen met haar op de foto willen. "Ik vind het verbazingwekkend dat naar aanleiding van deze serie allerlei mensen met me op de foto willen. Zelfs op Ibiza. (...) Ook mooi meegenomen dat ik daardoor met mijn Instagram een grote doelgroep bereik. Zo heb ik dit jaar de 200.000 volgers behaald."
Flo is niet de enige die inmiddels lekker rondkomt als influencer. Ook de andere dames uit het programma hebben een behoorlijke fanbase opgebouwd en kunnen hier goed van leven.

Vierde seizoen van de serie

Maarre, laten we even stilstaan bij waar het allemaal om draait: Echte Gooische Moeders . De serie werpt een hilarische en soms ontroerende blik op het glamoureuze leven van een groep Gooische vrouwen die jongleren met carrière, vriendschap en het moederschap. Denk aan eerlijke gesprekken, extravagante feestjes en een overdosis aan Gooische charme. Kortom: genieten.