wie is de mol

Voor de buis: vandaag start het nieuwe seizoen van 'Wie is de Mol?'

Fun & Living28 jun , 15:30 doorRedactie
Vandaag is een spannende dag voor alle fanatieke 'Wie is de Mol?'-liefhebbers. De makers van het populaire programma hebben namelijk een bijzondere verrassing in petto: een seizoen met onbekende Nederlanders. Dit geeft het populaire programma een frisse en spannende dynamiek. De eerste aflevering is vanaf vandaag te streamen en wij zijn ontzettend benieuwd.

Oud en vertrouwd maar met een twist

Het concept van 'Wie is de Mol?' blijft hetzelfde: een groep deelnemers voert opdrachten uit om geld voor de pot te verdienen, terwijl een geheime Mol in hun midden de boel probeert te saboteren en juist zoveel mogelijk geld uit de pot probeert te spelen. Het verschil in dit seizoen is dat de deelnemers gewone Nederlanders zijn. Ook wel een keer leuk, want zo ongeveer iedere BN'er heeft al eens meegedaan. En dit geeft het spel een authentieke en verrassende wending. Zonder de bekendheid van BN'ers, zijn de deelnemers moeilijker te doorgronden - voor zowel de deelnemers als de kijkers - wat de speurtocht naar de Mol extra uitdagend maakt. Ook nieuw is de presentatie, want we zullen niet Art Rooijakkers terugzien, maar Hila Noorzai.

Wat kunnen we verwachten?

Net als in voorgaande seizoenen kunnen we ons verheugen op spannende opdrachten, mooie locaties (dit jaar zijn ze in Oman) en natuurlijk de voortdurende zoektocht naar de Mol. De opdrachten zijn ontworpen om zowel fysiek als mentaal uitdagend te zijn, en het wordt geheid weer smullen om te zien hoe iedereen zich staande probeert te houden in de stressvolle en verraderlijke situaties die ze tegenkomen. Het programma is vanaf vrijdag 28 juni exclusief te streamen via NPO Start.

Nog geen genoeg van?

Voor alle Molloten die er écht geen genoeg van kunnen krijgen hebben we leuk nieuws. Vanaf vandaag is namelijk ook de Amerikaanse versie te bekijken op Netflix. Het programma heet 'The Mole' en is vast en zeker nét zo leuk als de Nederlandse versie. Heerlijk dus, voor als je er echt helemaal in zit.