echte gooische moeders

Vriendschap tussen Échte Gooische Moeders blijkt nep: "spreken elkaar nauwelijks"

Fun & Living09 apr , 13:59 doorMila Slijvic
Binnenkort kunnen we weer genieten van de vijf gezellige, Gooische moeders op de buis, want een nieuw seizoen staat om de hoek. Maarre, zijn die moeders wel zo gezellig met elkaar? Bij het vrijgezellenfeest van Bo ontbraken namelijk wel vier Échte Gooische Moeders. Ai.
echte gooische moeders

Échte Gooische Moeders

In de realityserie Echte Gooische Moeders volgen we het interessante leven van de Gooische moeders: Pauline Wingelaar, Leslie Keijzer, Bo Wilkes, Kimberly Bosman en Florine Hofstee. We krijgen een bijzonder kijkje in hun leven vol gezelligheid, de Gooische lifestyle, hun lieve familie en natuurlijk de goede én slechte tijden. We hebben inmiddels al drie seizoenen en wat specials achter de rug, maar we kunnen er geen genoeg van krijgen. Gelukkig hoeft dat ook niet. Seizoen vier staat namelijk voor de deur.
Maar, zijn de Gooische moeders wel echt zo gezellig met elkaar als dat ze lijken? Het verhaal is natuurlijk fantastisch. Vijf jonge vriendinnen waarbij hun vriendschap altijd stand heeft gehouden, en nu het leven samen als moeders, met elkaar delen. Maarre, is dat ook zo?

Vrijgezellenfeest

Bo Wilkes gaat binnenkort trouwen, maar bij het vrijgezellenfeest lijken er een paar moeders te ontbreken: "Het vrijgezellenfeest werd georganiseerd door vriendinnen van Bo, en die hebben alleen haar echte vriendinnen uitgenodigd", schrijft Juicechannel op Instagram. "Omdat het vrijgezellenfeest niet gefilmd werd, waren de andere moeders (behalve Pauline) er niet bij. Ze spreken elkaar namelijk nauwelijks als er geen opnames zijn."
De vriendschap tussen de moeders is hartstikke nep, vervolgt Juicechannel. "Bij de Gooische moeders is het zo dat hun ‘hechte’ vriendschap het merk is voor de serie. Een grote vriendinnengroep zonder gezeur. Nou, we kunnen je vertellen: dat is het allesbehalve."
Er komt een nieuw seizoen, dat is zeker. En van de bruiloft van Bo, kunnen we ook lekker meegenieten, die wordt namelijk wel opgenomen. Daar zullen de moeders dus wel aanwezig zijn, aldus Juicechannel.
juicechannel 1712579824 3341684253495881449 49901190725

Vreemdgaan

Er gaan al een tijdje geruchten rond dat Paul, de man met wie Bo Wilkes binnenkort in het huwelijksbootje stapt, vreemdgaat. Juicechannel meldde al eerder dat iedereen in het Gooi daarvan op de hoogte zou zijn."Zo heeft ze hem al eens in zijn eigen auto laten slapen nadat hij vreemd was gegaan met een andere dame. Ook de moeder van Bo hangt bij andere mensen de vuile was buiten over haar schoonzoon”, schreef het kanaal.