Wat! Maxima en Willem Alexander maken muziek met rapper Frenna

Fun & Living11 jun , 15:00 doorPleuntje Janssen
Waarschijnlijk vielen de prinsessen Amalia, Alexia en Ariane thuis van hun stoel af toen ze zagen dat hun ouders, koning Willem-Alexander en koningin Máxima, een leuke tijd hadden met niemand minder dan rapper Frenna. En niet alleen dat, maar Máxima heeft zelfs even muziek gemaakt met de artiest.

Frenna is populair in het koningshuis 

Deze bijzondere ontmoeting vond plaats in een hiphop studio in Atlanta, waar het koningspaar op bezoek was. Máxima verraste Frenna tijdens hun gesprek door te zeggen dat hun kinderen naar zijn muziek luisteren. "De groeten van onze kinderen", zei ze, waarop Frenna verbaasd reageerde: "Ja? Luisteren ze naar mijn muziek?". Hij kon het bijna niet geloven. De rapper, bekend van hits zoals 'Pretty Girls', kreeg meteen bevestiging van Willem-Alexander. Vooral prinses Alexia en haar vriendinnen zijn grote fans van zijn muziek. Frenna glunderde: "Oh, dat is nice. Nice om te horen, man".

Ontmoeting vol verrassingen en leuke momenten

Het was een ontmoeting vol verrassingen en leuke momenten. Het koningspaar, Frenna en '101Barz'-oprichter Rotjoch maakten zelfs een selfie samen. Willem-Alexander grapte: "Ik ken een hoop jongeren die nu heel jaloers zijn op mij", waarop Frenna lachend antwoordde: "En ik ken een hoop ouderen die nu jaloers zijn op mij." Het was duidelijk dat beide partijen genoten van de ontmoeting.

"Ik lieg niet op m'n tracks"

Frenna vertelde ook over zijn muziek. "Hij rapt veel over de dames", zei Rotjoch lachend. Frenna, die regelmatig 'no cap' zegt in zijn nummers, legde later aan de koning uit wat dat betekent, "Ik lieg niet op m’n tracks". Weten we dat ook weer.

Willem omarmt moderne cultuur en muziek

Deze ontmoeting laat zien hoe veelzijdig en open het Nederlandse koningshuis is. Ze zijn niet alleen geïnteresseerd in officiële evenementen, maar omarmen ook moderne cultuur en muziek die populair is bij de jongeren. Het koningspaar toonde oprechte interesse in de muziek en liet zien dat ze goed op de hoogte zijn van wat er speelt onder de jeugd, inclusief hun eigen kinderen.

Amalia, Alexia en Ariane

Voor de prinsessen Amalia, Alexia en Ariane zal deze ontmoeting waarschijnlijk een van de coolste momenten van hun ouders zijn. Misschien krijgen ze zelf ook ooit de kans om de rapper te ontmoeten. Tot die tijd zullen ze ongetwijfeld genieten van Frenna’s muziek en trots zijn op de geweldige ervaring van hun ouders.