elyt

Varen op deze watervilla bij Bora Bora is dé droomvakantie voor jou en je vriendinnen

Fun & Living10 dec 2022, 19:00 doorSanne Hesseling
De zonvakantie in Albufeira of Lloret de Mar is altijd het hoogtepuntje van je jaar. Maar wat als ik je zeg dat dit hoogtepunt nóg mooier kan worden: met deze watervilla vaar je met maximaal 8 vriendinnen bij het prachtige Bora Bora. De luxe villa die eind dit jaar af zal zijn, is perfect voor een high-class vakantie met je liefste vriendinnen. Een herinnering om nooit te vergeten!

Varen langs de Bora Bora lagune

De varende villa wordt momenteel gebouwd op het eiland Tahiti, in het overzeese land Frans-Polynesië. Het land telt 118 eilanden waarvan 67 bewoond zijn. De wonderschone Bora Bora lagune ligt in de Zuidelijk Stille Oceaan tussen Australië en Zuid-Amerika. Bora Bora is één van de vijf eilandgroepen in deze prachtige helderblauwe oceaan. De Bora Bora lagune is dan ook de ultieme eindbestemming voor deze gave watervilla.

Personeel aan boord

De luxe villa telt vier slaapkamers, met plek voor in totaal acht personen. Er zijn daarnaast twee badkamers, een allround rooftop-lounge , een superluxe keuken, een grill en een woonkamer mét flatscreen. Wanneer je de villa huurt, krijg je de keuze om de villa stil op één plek te laten liggen of om een kapitein in te huren die langs de Bora Bora lagunes vaart. Naast een kapitein kan je ook een conciërge en zelfs chef-koks inhuren voor jouw welverdiende vakantie! Wat wil je nog meer?

Zwemmen in een helderblauwe zee

Hoe leuk het ook is om in Albufeira bij het zwembad te liggen, de prachtige omringde Stille Oceaan is toch wel next-level . Spring je bed uit en maak gelijk een duik in dit prachtig schone water. Daarnaast zijn er aan boord verschillende spullen om het zwemmen nóg leuker te maken: snorkelspullen, paddle boards en zelfs een aantal kajaks. Je kan het zo avontuurlijk maken als je wil!

Het prijskaartje

Vanaf begin maart 2021 kan je je droomvakantie in deze watervilla boeken. Begin maar vast met sparen want er hangt een flink prijskaartje aan deze vakantie: je huurt de villa voor €1.500 per nacht. De extra's zoals het personeel zit er dan natuurlijk nog niet bij. Daarnaast moet je de villa voor minimaal 3 nachten huren. Met het maximum aantal vriendinnen kost een verblijf van drie nachten op deze dreamboat €562,50 per persoon. Ga je vriendinnen maar alvast optrommelen!
Zoek je deze luxe toch liever op in Europa?