wespen terras

Zo zorg je ervoor dat wespen je op een terras met rust laten

Fun & Living22 jun 2023, 16:02 doorAnne Dijkstra
Keihard wegrennen of in paniek om je heen gaan slaan als je een wesp ziet vliegen, is vanaf nu verleden tijd. Op TikTok kwamen wij namelijk dé hack tegen waardoor je gewoon relaxed op het terras kan zitten zonder je ook maar een klein beetje druk te maken over die wespen. Enne, het is ook nog eens super makkelijk om te doen.
wespen terras
Bron: @wefelicia

Wespen op het terras

Dat we nu met dit warme weer lekker met een cocktail op een terrasje in de zon kunnen zitten, is natuurlijk geweldig. Iets minder geweldig zijn alleen alle wespen die nu met dit weer ook op het terras te vinden zijn. Als er een wesp bij je in de buurt zit, heb je verschillende soorten mensen. De één rent zo snel mogelijk weg en is niet meer in de buurt van het terras te vinden terwijl de ander helemaal hysterisch om zich heen gaat slaan.

TikTok-hack

Beide opties werken niet supergoed als je van de wespen af wil komen en gewoon relaxed op het terras wil zitten. Gelukkig hebben wij nu wel dé oplossing kunnen vinden op TikTok. Het enige wat je nodig hebt, is een klein stukje vlees of vis. De wesp neemt die dan mee enno way dat ze dan nog terugkomen in de tijd dat jij op het terras zit.
In de TikTok-video testen ze deze hack uit. Je ziet de wesp in de video ongeveer zijn lichaamsgewicht aan vlees meenemen. Het lukt de wesp bijna niet eens om weg te vliegen, maar uiteindelijk is hij weg. Enne, dan ook écht voor altijd. De volgende keer dat je op het terras zit is het misschien toch slim om een beetje vlees te bestellen. Of neem altijd een stukje vlees mee in je tas. Je krijgt misschien een paar gekke blikken, maar je zit in ieder geval nooit meer tussen de wespen.