winter vol liefde bb videoland deelnemers

Deelnemer Winter Vol Liefde verscheen eerder in ander tv-programma

Fun & Living20 dec 2023, 15:31 doorNadia Krijns
We genieten volop van het nieuwe seizoen van Winter Vol Liefde. Niet alleen hebben we kennisgemaakt met de eerste singles die aan het programma meedoen, ook zijn de eerste gasten al te zien. Enne, daar zit blijkbaar iemand tussen die al eens eerder op de buis verscheen.
winter vol liefde bb videoland deelnemers
Bron: B&B Vol Liefde

Oude tv-bekende

In de eerste vijf afleveringen die Videoland van Winter Vol Liefde online zette, is iets interessants aan de hand. Joshua, die speciaal voor Benjamin naar Zwitserland is gereisd, is al eens eerder op de buis geweest. Maar in zijn geval is het wel een beetje anders, want dit is de eerste keer dat hij – omringd door camera's – op zoek gaat naar liefde.
Joshua was namelijk afgelopen maart te zien in het programma Bed & Breakfast van Omroep MAX. Dat is eigenlijk helemaal niet verrassend, aangezien Joshua blijkbaar een B&B heeft in Amsterdam West en tevens eigenaar is van Luza's Breakfast, Lunch & Coffee in de Dapperstraat in Amsterdam.
winter vol liefde joshua bed and breakfast
Bron: Winter Vol Liefde

Joshua in Bed & Breakfast

In het programma Bed & Breakfast van Omroep MAX was Joshua afgelopen maart te zien met zijn beste vriendin Laura. Hiervoor nodigden de twee hun gasten uit voor een bijzonder ritje Amsterdam in een historische tram die uit 1929 komt.
Op X lieten kijkers ook al weten dat ze Joshua dachten te herkennen van Bed & Breakfast en deelden daarover hun meningen in de posts.

Winter Vol Liefde

In het splinternieuwe programma Winter Vol Liefde gaan singles op een spannende missie om hun ware liefde te vinden. Wat dit programma anders maakt dan het origineel, is dat de deelnemers niet per se een Bed & Breakfast hoeven te runnen. Nee, deze vrijgezellen hebben allemaal hun eigen leven opgebouwd in het buitenland, variërend van het managen van een makelaarskantoor tot het beheren van een kampeerterrein.
Er is slechts één ding dat nog ontbreekt: iemand om al deze unieke ervaringen mee te delen. Zullen de kandidaten die speciale connectie vinden, of zal de zoektocht voor sommigen worden verlengd? De winter belooft romantisch en avontuurlijk te worden, en we kunnen niet wachten om te zien welke prachtige liefdesverhalen zich zullen ontvouwen. Kortom: het wordt weer genieten.