paul de bachelor

Yvonne Coldeweijer over bachelor Paul: "Hij is een zéér getrainde player"

Fun & Living08 apr , 11:52 doorMaud Maarssen
Een van onze favoriete programma's van het moment: de Bachelor. Er wordt enorm gespeculeerd en er gaan allerlei verhalen rond over wie we denken dat er met de bachelors vandoor gaan. Maar, wat Yvonne te zeggen heeft over Paul, dat hadden we nog niet eerder gehoord.
paul de bachelor
Bron: Videoland

'The Game'

Yvonne Coldeweijer deelt een hele theorie over de aanpak van Paul in de Bachelor. Ze heeft zijn gedrag goed bekeken en ze geeft aan dat hij hoogstwaarschijnlijk het boek The Game van Neil Strauss heeft gelezen. "Nou, die ken ik ook", zegt ze. En Paul komt er niet goed vanaf in de video van Yvonne. Een heuse player, is hij volgens haar. "Ik ken dit boek, ik weet wat je aan het doen bent", zegt ze.

Bombshels... en Oelinda

Paul ziet er goed uit, daar zijn we het allemaal over eens. Yvonne vindt het daarom frappant dat hij zoveel aandacht geeft aan Oelinda - die in haar ogen niet het knapste meisje van de groep is. Het zou een strategie uit een boek van Neil Strauss zijn. Volgens deze strategie is het als eerst belangrijk om het minst aantrekkelijkste meisje te versieren, Oelinda aldus Yvonne. "Deze hele groep zit vol met bombshells, aantrekkelijke vrouwen, bikini's en wulpse meiden". Ze laat een pauze vallen..."En dan heb je Oelinda." Pijnlijk. Yvonne vervolgt haar verhaal: "Paul heeft bedacht om haar het meeste aandacht te geven, om zo te laten blijken dat hij haar heel interessant vindt. Dan weet je dat je te maken hebt met een zéér getrainde player". Ze dikt het nog even wat aan: "Want, there is absolutely no way, dat Paul zou vallen op een meisje als Oelinda".

"Ze is vast super aardig"

Wel dekt Yvonne zich even in: "Ze is vast super aardig, en ik zie ook dat je leuk bent. Ik vind het ook een beetje lullig dat ik dit zeg, maar Oelinda zou in het echte leven nóóit kans maken om de partner van Paul te worden." Ai, dat is een pijnlijke uitspraak, maar ze gaat nog even verder: "Misschien voor een avondje tussen de lakens, maar ook dat betwijfel ik eerlijk gezegd". Heel slim volgens Yvonne: "Als je een knappe meid bent, en je ziet dat Paul het lelijkste meisje interessant vindt, dat maakt iedereen onzeker." Volgens Yvonne zullen de meiden denken dat Paul op innerlijk valt, het zou hem interessanter maken. Yvonne: "Zo heeft hij de meiden précies waar hij ze hebben wil. Ik ben benieuwd hoelang hij Oelinda nog valse hoop gaat geven, ik vrees het ergste."