bruno nascimento gpdk300bcku unsplash

Met deze lifehack is je zeiknatte kleding binnen no-time droog

Fun & Living03 jul 2023, 14:35 doorRomy Nouwen
Ben jij regelmatig te laat klaar met het wassen van je kleding, waardoor het te nat is om het aan te kunnen trekken? Je bent lang niet de enige! Gelukkig zijn er goede tips om je zeiknatte kleding binnen no-time droog te krijgen. Lees verder voor dé beste tip.

Wassen, wassen en nog eens wassen

Je kent het wel. Je hebt net je hele wasmand leeggewassen en je hoeft maar met je ogen te knipperen en de wasmand is alweer gevuld. Dat wassen, drogen, vouwen en strijken houdt eigenlijk nooit op. En vervelend dat we het vinden! We kunnen eigenlijk wel tien andere dingen bedenken die we véél liever doen. Zélfs in het huishouden!

Niet op tijd klaar

Het uitstellen van het doen van de was is dan ook eerder regel dan uitzondering. De mand blijft eigenlijk altijd uitpuilen en soms liggen kledingstukken wel weken in die mand. Het komt dan wel eens voor dat je té laat begint met wassen. Hierdoor is dat favoriete item, wat je gepland had om aan te doen, niet op tijd droog. Balen!

Dé tip om je zeiknatte kleding binnen no-time droog te krijgen

Hoewel je hiervoor dus vaak moest accepteren dat je iets anders uit de kast moest trekken, is dit nu verleden tijd. Je kunt die favoriete broek of die perfecte top namelijk gewoon aan. Je hoeft alleen maar de tip van Shannon Lush , schoonmaakexpert, op te volgen. De tip werkt als volgt: je stopt de kleding zoals je gewend bent in de droger, maar zet hem niet meteen aan. Je doet er namelijk eerst nog een droge handdoek of theedoek bij. Vervolgens zet je hem aan en je zal merken dat je droger ineens een stuk sneller klaar is! Zo bespaar je dus ook nog!