schermafbeelding 2021 11 10 om 111812

Dit is de zus van Dave en Donny Roelvink

Fun & Living10 nov 2021, 15:00 doorSophie Golbach
Dave en Donny Roelvink hebben eigenlijk geen introductie meer nodig. Maar blijkbaar hebben de broers ook nog een zus: Peggy Roelvink! Wist jij dit?

De zus van Dave en Donny Roelvink

Misschien heb je de zus van Dave en Ronny wel eens voorbij zien komen in de realitishow De Roelvinkjes . Peggy Tosch is de halfzus van Dave en Donny Roelvink! Hoe zit dat nou precies? Peggy is wél de dochter van Dries maar heeft een andere moeder. Een aantal jaren geleden deed Dries een boekje open over de relatie die hij heeft met zijn dochter. Hoewel de band tussen vader en dochter niet zo sterk is als die tussen Dries en zijn zoons, probeert hij hier wel aan te werken.

Wie is Peggy Tosch?

Ondanks dat de Roelvinkjes geen kans laten schieten om in het nieuws te komen, denkt zus Peggy daar heel anders over. Ze houdt zich namelijk een stuk minder bezig met de publieke aandacht. Dit is dan ook de reden dat weinig mensen haar kennen.
Maar wat weten we dan wél over Peggy? Net als haar halfbroers heeft Peggy een knap uiterlijk. De dame heeft prachtige lange haren en ziet er fit uit! We gokken dat Peggy werkzaam is als nagelstyliste. In haar Instagram bio linkt ze naar een schoonheidssalon in Amsterdam. Het lijkt erop dat Peggy zich goed vermaakt buiten de spotlights met haar partner en kinderen. Wij snappen eigenlijk heel goed dat ze zichzelf, en haar gezin, uit de Roelvink media-tornado probeert te houden. Want laten we eerlijk zijn, wie zit er op de ongezouten meningen van anderen te wachten? Wij in ieder geval niet.