fem fem nieuw 41

Zwetend aangekomen op een afspraak? Dankzij de elektrische fiets van Action niet meer

Fun & Living07 jul , 15:30 doorAurora Ferrari
Stel je voor: je rijdt door de stad, de wind in je haren, zonder een druppel te zweten. Klinkt als een droom, nietwaar? Die droom zou maar werkelijkheid worden, want de Action verkoopt een CARRATT elektrische fiets voor een prikkie. En laten we het meteen duidelijk maken, deze fiets is niet zomaar een vervoermiddel: het is je nieuwe beste vriend die je altijd een duwtje in de rug geeft (letterlijk).

Fietsen is nooit zo leuk geweest 

We zijn met de jaren luier en luier geworden. Of dat goed nieuws is? Nee, maar dat houdt ons niet tegen om alsnog een elektrische fiets in huis te halen. Want laten we eerlijk zijn: zeiknat op je werk aankomen is geen pretje – en dan bedoelen we niet door de regen. Het enige probleem van een elektrische fiets? Ze zijn peperduur geworden. Het alternatief is een fat bike, maar dat lijkt ons geen goed plan. Geen nood, wij hebben namelijk goed nieuws voor je. Action verkoopt nu namelijk een elektrische fiets van het merk CARRATT en je koopt 'm voor héél weinig geld.
De elektrisch fiets is allereerst erg stijlvol (wat niet geheel onbelangrijk is) en is voor vrijwel iedereen gemaakt. Of je nu een kabouter bent of het Nederlandse basketbalteam vertegenwoordigt, de zadel en het stuur kunnen in één handomdraai aangepast worden. Maar daarnaast gaat de elektrische fiets als een speer. Met een krachtige 250 watt achtermotor rijd je namelijk met een snelheid tot 25 km/uur en heeft een actieradius van 80 tot 120 km. Dus of je nu naar je werk fietst, een rondje door de stad maakt of op avontuur gaat naar het volgende dorp, deze elektrische fiets zal je nooit in de steek laten. Je kunt er van A naar B gaan, maar ook van A naar Z.
En alsof het nog niet genoeg was: de elektrische fiets is ook nog eens mega praktisch. De fiets heeft zes versnellingen en drie trapondersteuning niveau – die je allemaal op de leddisplay kan aanpassen. En voor die momenten dat je de fiets aan de hand moet meenemen, gebruik je gewoon de Walk Assist-functie. Voilà, geen zweetdruppels te bekennen. Maar we horen je al denken: dit moet allemaal een duur grapje zijn. Maar geen nood, de fiets koop je (vergeleken met andere elektrische fietsen) voor een prikkie. De elektrische fiets van CARRATT scoor je namelijk voor €799. En geen zorgen, je krijgt 5 jaar garantie op het frame en 2 jaar op de accu. Scheelt toch een heleboel stress als je zoveel geld uitgeeft!