Het is je vast niet ontgaan dat K3 het op dit moment zonder Hanne moet doen. Diede werd aangewezen om Hanne te vervangen, maar helaas waren fans het daar niet helemaal mee eens. Dit weekend treedt K3 op in Plopsa Indoor Coevorden. Dit doen ze niet als K3, maar K2.

K3
Bron: @k3.studio100

Vervanging voor Hanne

Diede gaf op Instagram aan dat zij de eer heeft gekregen om voor Hanne in te vallen tijdens de ‘Kom Erbij’ tour in Nederland. Helaas waren K3-fans het daar niet helemaal mee eens. Ze vonden dat zij zelf moesten kiezen wie Hanne moet vervangen. Vooral de fans die hun kaartje al hadden gekocht, waren helemaal niet blij met Diede als vervangerIn de reacties op Instagram lieten fans weten wat ze ervan vinden. “We hebben betaald om K3 te zien, niet K2 + Diede.”

Vervolgens gingen er geruchten de ronde dat oud K3-lid Josje Hanne zou vervangen tijdens de Sinterklaas-show. Josje reageerde hierop in haar Instagram Stories met: “Lijkt mij enig om te doen, waarom niet, zo’n show. Maar ik denk niet dat ze mij gaan bellen hoor, ik weet ook niet of ze mijn nieuwe nummer hebben.” In het filmpje laat ze nog weten dat ze de show alleen wil doen als ze ‘oya lélé’ mag zingen, haar lievelingslied.

Verder als K2?

Afgelopen weekenden was het toch Diede die inviel voor Hanne. Dit deelt Diede trots op haar Instagram. Toch zal er dit weekend geen vervanger zijn voor Hanne. K3 treedt op in Plopsa Indoor Coevorden, maar met z’n tweeën. Betekent dit dat we vanaf nu alleen nog maar een K2 op het podium gaan zien? Of zal Hanne uiteindelijk wel terugkeren bij de popgroep? Wij zijn héél erg benieuwd.