Geweldig nieuws voor actrice en presentatrice Gaby Blaaser! Gisteren heeft ze namelijk haar eigen podcast gelanceerd. De eerste twee afleveringen staan er al op, en haar eerste gast is een bijzondere keuze…

Bron: @gaby.blaaser

Morning Aftertalk

Op het plaform Podimo heeft Gaby Blaaser gisteren haar gloednieuwe podcast gelanceerd: Morning Aftertalk. Gaby zal in gesprek gaan met deelnemers en presentatoren van realityshows om over hun ervaring te spreken, en natuurlijk om meer te horen over wat er achter de schermen gebeurt. Want daar zijn we allemaal hartstikke benieuwd naar. “Het gaat natuurlijk over realityseries die op dit moment hot zijn, maar we gaan ook zeker terugblikken op andere, oude realityseries”, vertelt Gaby aan Grazia.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gaby Blaaser (@gaby.blaaser)

Wat kunnen we verwachten?

Van Ex on the Beach naar Expeditie Robinson en van Special Forces naar Wie is de Mol?, Gaby zal een heleboel bespreken met een heleboel mensen. “En natuurlijk Love Island, wat net is afgelopen en waar natuurlijk best wel veel gebeurd is”, verklapt ze. Merijn van Love Island is bijvoorbeeld haar tweede gast. “Met hem is er natuurlijk best wel veel gebeurd. Ik heb heel erg meegeleefd, ik voelde echt zijn liefde die hij voor Sunita voelde, maar ook echt de pijn daarna”, legt de blondine uit. Maar Merijn is niet de bijzondere keuze waar we even van schrokken… it’s time for juice!

Een bijzondere gast

Voor de eerste aflevering, heeft Gaby een hele bijzondere keuze gemaakt. Zij praat met Joey Vanherle. Ja, die Joey. De Joey die in 2020 de Bachelorette won. Het programma waarin Gaby op zoek ging naar de ware liefde. Dit zal een spannende aflevering worden, gezien zij elkaar slechts 1 keer hebben gesproken sinds Joey de laatste roos van Gaby kreeg. Er zijn veel uitspraken over elkaar in de media gedaan. Het is tijd voor een kleine reünie, waarin negatieve uitspraken worden gemaakt en teruggeblikt wordt op de opnames van de Bachelorette.