You either hate her, or you love her. Wij doen dat laatste! Gaby is een mega leuk chick met een vlotte babbel. Een prachtige verschijning. Toch heeft de actrice het een en ander aan zich laten doen de afgelopen jaren, en daar is niet iedereen enthousiast over. Veel fans snappen dan ook niets van Gaby’s transformatie, want ze was zo’n prachtige meid. Vele van hen suggereren zelfs dat Gaby er een paar jaar geleden véél beter uit zag. Nu vinden wij Gaby nog steeds een prachtmeid, maar om haar vroegere uiterlijk met nu te vergelijken hebben we een paar kiekjes voor jullie verzameld.

Carrière Gaby

Gaby, geboren en getogen in Amsterdam, is een Nederlands actrice, presentatrice en model. Ze heeft aardig aan de weg getimmerd en is tegenwoordig een bekende naam in de Nederlandse media-wereld. Het begon allemaal in het mooie jaar 2007, waarin Gaby te zien was als Jolé van Haagendoorn in de jeugdsoap SpangaS. Ze speelde hier de rol van Jolé tot 2010.

Tijdens haar SpangaS tijd, heeft Gaby ook nog een andere rol aangenomen. Ze speelde in 2006 het karakter Manon in de soap Onderweg naar Morgen. Ook kun je Gaby kennen van het destijds populaire programma Sterren dansen op het ijs bij SBS6 waar Gaby in 2013 kandidaat was. Hier schaatste zij met haar danspartner Benoit Richaud. Zij eindigden op de vierde plaats.

Toen kwamen de echte grote rollen op het pad van de 34-jarige actrice. Gaby maakte in het jaar 2014 haar debuut in de RTL-soap Goede Tijden, Slechte Tijden als Sacha Kramer. Ze volgde in 2015 Yvonne Coldeweijer op als presentatrice van Campinglife, dat in 2016 tot een einde kwam. Ze deed in 2016 mee aan Expeditie Robinson en in 2020 was Gaby te zien als de ‘Bachelorette’ in het bekende programma, waar ze op zoek ging naar de ware liefde. Tot op heden hebben we Gaby nog een keer voorbij zien komen in het nieuwe programma ‘De Verraders’ waar ze er helaas als eerste uit lag.

Een aardig lijstje zo te zien. Afijn, nu door naar waar we voor gekomen zijn natuurlijk. Bekijk hieronder foto’s van de jonge Gaab.

Lees ook: Zo zag presentatrice Bridget Maasland er vroeger uit