Een paar weken terug kregen we heugelijk nieuws: Gaby Blaaser is zwanger! Super leuk nieuws natuurlijk, maar de blondine verwacht al een tijdje een kindje. Was ze dan al zwanger tijdens haar deelname aan Echte Meisjes in de Jungle, of pas daarna? Gaby geeft ons het verlossende woord en vertelt hoe ze achter haar zwangerschap kwam.

Gaby Blaaser zwanger Echte Meisjes in de Jungle
Bron: Videoland

Gaby Blaaser zwanger

Ze hebben nog maar een paar maanden een relatie, maar ze zetten nu al de volgende stap. Gaby Blaaser en haar vriend Robin Wasverzachter verwachten een kindje! Gepland was het niet, want de beschrijving van de aankondiging luidt als volgt: “The best accident that ever happened to us ❤️.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gaby Blaaser (@gaby.blaaser)

Gaby vertelde na het uitbrengen van dit mooie nieuws meer tegen RTL Boulevard. “M’n vriend reageerde eigenlijk net zo in shock als dat ik in shock was toen we erachter kwamen”, onthulde ze. “Maar ook eigenlijk meteen heel blij. En ja, we dachten we gaan dit gewoon doen. Waarom niet? Wat kan ons het schelen”.

“Het was niet gepland”, vertelde ze eerlijk. “We zijn nog niet heel lang samen natuurlijk, dus het was niet van: we gaan nu met de pil stoppen en we gaan het nu proberen. Dat is niet gezegd.” Toch stond Gaby dus wel open voor een eventuele zwangerschap. “Ik was wel gestopt met de pil, maar je gaat er niet vanuit dat het allemaal zo snel gebeurt”. Maar het feit dat er een baby aankomt maakt de blondine super enthousiast. “We zijn blij, happy. En dit is wat het is, dus dit gaan we gewoon doen”.

Echte Meisjes in de Jungle

In de aflevering van afgelopen maandag moest Gaby Blaaser om medische redenen helaas naar huis. De reden werd niet bekend gemaakt, maar Gaby vertelt eerlijk dat het kwam doordat ze in de jungle er achter kwam dat ze zwanger was. “Op een gegeven moment krijg je natuurlijk een medische check en wordt steeds gevraagd hoe het met je gaat”, vertelt Gaby in een nieuw interview met RTL Boulevard. “Toen heb ik een grapje gemaakt van ‘ha ha, ik ben over tijd dus ik heb geen tampons nodig.’ Maar nooit er zo over nagedacht dat het dát kon zijn”, vertelt ze verder.

De omstandigheden in Laos zijn natuurlijk niet zoals in Nederland. De deelnemers slapen in hangmatten, er zijn veel beesten en ze eten ook niet goed. Ook fysiek vraagt het heel veel van je. Gaby nam uiteindelijk iemand in vertrouwen omdat zij zich wel zorgen begon te maken. “Uiteindelijk werd er gevraagd om toch even een test te doen, gewoon om het uit te sluiten”, legt Gaby uit. Uiteindelijk bleek de test positief te zijn, waardoor de makers besloten om Gaby niet langer mee te laten doen aan het programma.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by RTLBoulevard (@rtlboulevard)