Gaby Blaaser kennen we allemaal van De Bachelorette, maar ondertussen ook van EMIDJ. Onlangs maakte ze haar zwangerschap bekend, maar op zondag liet ze weten op Instagram wat het geslacht van haar ongeboren kindje is.

Gaby maakt geslacht kindje bekend
Bron: @gaby.blaaser

Zwanger

Een paar maanden geleden maakte Gaby bekend dat ze in verwachting is van haar eerste kindje, samen met haar vriend Robin. Ze liet weten dat de zwangerschap niet helemaal gepland was, maar dat nam niet weg dat ze ontzettend blij waren en het kindje van harte welkom is. Ze noemde het: “Het beste ongelukje dat ons ooit is overkomen.” Het stel was wel erg geschrokken toen ze erachter kwamen, maar ze hadden geen seconde getwijfeld.

De mommy to be deelt graag foto’s van haar babybuik. Ze geeft aan dat ze wel is onzeker is over haar buik. Maar hierop krijgt ze lieve reacties en veel volgers vinden (net als wij) de foto’s die zij deelt beeldschoon. Gaby ziet er met haar groeiende babybuik echt onwijs prachtig uit.

Gender reveal

Inmiddels heeft Gaby het geslacht van haar eerste kindje bekend gemaakt. Op zondag plaatste ze een video op haar Instagram van de prachtig, versierde gender reveal. Dat heeft ze georganiseerd met haar vriend in het hotel The Collega Hotel in Amsterdam. Jill Goede van EMIDJ was echter ook aanwezig bij de gender reveal. In de video wachtten ze samen totdat de snippers in de lucht gaan en dan is het eindelijk zover. Er gaan roze snippers door de lucht en dat betekent dat er een meisje op komst is!

Uit de reacties onder de video blijkt dat niet alleen wij blij zijn voor het stel. “Aaah, dochters zijn zo leuk!” en “Wat leuk, a girl!!!” klinkt het in de comments.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Gaby Blaaser (@gaby.blaaser)