Je kent het wel. Je eet kippetjesĀ en je moet dit gewoon met je handen eten, dit is gewoon part of the experience. Het is alleen zo’n groot nadeel dat je handen zo ongelofelijk vies en vettig worden door het kip kluiven. Gelukkig heb jij met deze gadget nooit meer smerige handen na het kip kluiven!

kip kluiven

Met deze gadget heb je nooit meer smerige handen na het kip kluiven

Ondanks dat het kip eten door het te kluiven heel erg lekker is, maakt het je handen wel heel erg vies. Gelukkig heb je geen last meer van die vieze handen wanneer je kip eet door deze gadget!

 

Gadget tegen vieze handen

Je gelooft het misschien niet helemaal, maar er is echt een gadget die jou kan helpen om nog steeds die heerlijke kip te kunnen kluiven zonder dat je last krijgt van vieze handen. De ‘soort van klipjes’ doe je op je vingers en dan kan je rustig aan de kip kluiven zonder dat je handen er vies van worden. Je trekt als het ware de kip van het bot met de klipjes! Heb je sowieso echt een hekel aan vieze handen? Dan kun jij deze klipjes natuurlijk ook gebruiken voor heel veel andere gerechten!

kip kluiven Schermafbeelding 2022-05-03 om 10.52.09

Waar te verkrijgen?

Op dit moment zijn de klipjes nog niet echt te verkrijgen in Nederland. Ze zijn te verkrijgen via Amazon, maar helaas zijn ze nog niet te bezorgen in Nederland. Wij hebben een goede hoop dat dat wel ooit gaat gebeuren, want zo’n gadget mag Nederland gewoon niet missen, toch? Ga jij de gadget proberen als hij naar Nederland komt?

Lees ook: Gelekt: het recept van de zoetzure saus van de McDonald’s