Babynieuws! Gal Gadot, voornamelijk bekend van haar hoofrol in Wonder Woman, is bevallen van een dochtertje! Ze heeft een echt meidengezin want dit is al haar derde dochter. De prachtvrouw deelt een een foto van haar schattige gezin mét nieuwe toevoeging en deelt de naam.


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Gal Gadot (@gal_gadot)

Gal Gadot

De 36-jarige Israëlische Gal Gadot is een echte wonder woman. Zo vertolkt ze niet alleen deze rol in de DC film, maar blijkt ze ook buiten het scherm een echte bad ass. Naast modellenwerk (ze won Miss Universe in 2004), heeft ze twee jaar in de militaire dienstplicht gezeten! Ze is van vele markten thuis, zo werkte Gal als sportinstructeur en studeerde ze rechten. Uiteindelijk heeft ze toch vroegtijdig haar studie gestopt omdat ze zich helemaal op acteren wilde focussen. Ze maakte haar acteerdebuut in Fast & Furious zette zich hiermee heel snel op de kaart. In haar vrije tijd strijd Gal verder nog voor mensenrechten. Wat een vrouw!


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Gal Gadot (@gal_gadot)

Jaron Varsano

De vriend van Gal Gadot, Yaron Varsano, is vastgoedontwikkelaar. De twee ontmoette elkaar op een feestje in de woestijn en zijn nu al 13 jaar samen! In 2008 stapten ze in het huwelijksbootje. Ook hebben ze de meest schattige dochters, Alma (9) en Maya(4). Op hun Instagram delen ze vaak té schattige familiefoto’s. Afgelopen maart deelde Gal Gadot dan ook foto van haar zwangere buik en haar prachtige gezin.


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Gal Gadot (@gal_gadot)

Baby

Ook de verwelkoming van de nieuwste dochter werd op 29 april 2021 bekendgemaakt met een familiefoto. Gal Gadot schrijft onder de foto: “My sweet family. I couldn’t be more grateful and happy (and tired). We are all so excited to welcome Danielle into our family. I’m sending all of you love and health.” Baby Daniella dus!

Lees ook: Celebrity baby news: Cardi B is zwanger van tweede kindje