Kluuk en Gala hebben in de Love Island-villa maar weinig flirty momentjes gehad. Maarre, hier kwam bij terugkomst in Nederland en België blijkbaar verandering in. Gala doet namelijk een (heel leuk) boekje open over het tweetal.

gala kluuk love island
Bron: Love Island

Kluuk en Naomi

Even een kleine rewind naar het begin van dit Love Island-seizoen. Toen Job onverwachts de villa binnenkwam, zorgde dit voor een aangename verrassing bij de single dames. Helaas had Kluuk minder geluk, want hij werd diezelfde dag nog naar huis gestuurd. Tijdens de herkoppeling koos Job voor Naomi, de voormalige koppelpartner van Kluuk. Deze plottwist zorgde ervoor dat Kluuk behoorlijk teleurgesteld was.

Kluuk was heel eerlijk en gaf toe dat hij zich meer had moeten openstellen. Hij realiseerde zich dat hij Gala bijvoorbeeld geen kans had gegeven, terwijl hij eigenlijk wel interesse in haar had. Achteraf gezien was het dus geen goede keuze om al zijn aandacht op Naomi te richten tijdens het programma.

Contact met Gala

Je voelt ‘m al aankomen: toen Gala het liefdesprogramma ook moest verlaten, zochten de twee in Nederland en België contact met elkaar. Kluuk vertelde in een eerder gesprek met RUMAG dat hij Gala een berichtje had gestuurd. “Ik heb haar gesproken”, begon hij. “Wel rustig aan hoor, er is contact, maar er is alleen nog maar een appje gestuurd.”

Inmiddels zijn we bijna twee weken verder en lijken er kleine vorderingen in het contact tussen de twee te zijn. Gala stapte namelijk bij Nick Eshuis in de auto voor een welbekende McDonald’s-date en deed een boekje open over haar contact met de Islander.

Is er sprake van een romance?

Bij dat ene appje is het blijkbaar niet gebleven, aangezien Gala onthult dat de twee een date hebben gehad. “Ik vind hem wel een gezellige jongen, waarmee ik vlotte babbels heb gehad”, stelt Gala over dit afspraakje. Naar eigen zeggen is het ook de bedoeling dat de twee elkaar vaker gaan zien, aangezien de eerste date blijkbaar goed in de smaak is gevallen.

Echter, er is wel een kleine kink in de kabel. Gala en Kluuk wonen maar liefst drie uur rijden bij elkaar vandaan. Een spontaan bezoekje zit er dan ook absoluut niet in, iets wat Gala naar eigen zeggen lastig vindt. “Dat is wel iets wat in mijn achterhoofd speelt”, legt ze uit. Hoe dan ook: wij zien de twee héél goed samen gaan. Dus, Gala en Kluuk, kunnen jullie ons please op de hoogte houden van een eventueel vervolg?