Over minder dan drie weken is het alweer kerst, dus dat betekent dat we nu toch écht mogen gaan nadenken over wat de plannen zijn. Enne, de belangrijkste vraag is natuurlijk: wat komt er op tafel? Ga jij voor een heerlijk kerstdiner en trek je werkelijk alles uit de kast om het lekker fancy te maken? Dan is deze glitterwijn een perfecte toevoeging voor op tafel.

glitterwijn
Bron: Gall&Gall

Kerstdiner

Het leuke aan kerst is natuurlijk dat je eindelijk all-in kunt gaan om er een groot feestje van te maken. Niks moet en alles mag, maar sommige mensen vinden het gewoon heerlijk om hier zo veel tijd in te stoppen. Ze worden er dan blij van als alles op tafel perfect bij elkaar past en houden ervan om verrassende eyecatchers te kiezen waarmee ze hun familie of vrienden kunnen verrassen.

Drankjes

Herken jij je hier helemaal in en ben je al volop bezig met alle kerstvoorbereidingen? Dan zouden wij aanraden om snel even verder te lezen, want dit moet je hebben wanneer je met kerst de tafel denkt. Natuurlijk is het eten heel belangrijk en is het leuk als de tafel ook nog een beetje mooi gedekt is, maar drinken is minstens net zo belangrijk – vinden wij.

Glitterwijn

Tijdens de kerstdagen komen natuurlijk de fancy alcoholische drankjes op tafel. Dat betekent lekkere speciaalbiertjes, bubbels en hele goede wijn. Enne, dan natuurlijk wijnen die ook nog eens bij je gerechten passen, want dat hoort er dan eigenlijk wel een beetje bij. Al begrijpen we dan weer wel dat je misschien geen wijnkenner bent en er maar weinig voor voelt om dat helemaal uit te zoeken. Zie je dat inderdaad niet helemaal zitten? Dan zou de glitterwijn van de Gall & Gall een mooi feestelijk alternatief zijn. Deze past dan misschien niet perfect bij je gerechten, maar ziet er wel heel fancy uit.

@tumasahiละมุน🍾♬ She Share Story (for Vlog) – 山口夕依


Gall & Gall verkoopt maar liefst vijf soorten wijn, welke glitters laten zien wanneer de wijn in beweging komt. De wijn komt in vijf verschillende soorten kleuren. Het gaat om een Spaanse mousserende wijn, dus lekker is-ie sowieso. Je kunt kiezen voor de kleuren roze, blauw, rood, goud of brons. Natuurlijk is hij perfect om zelf te serveren tijdens het kerstdiner, maar je koopt hem ook in een cadeauverpakking. Hierdoor is het ook een perfect cadeautje voor onder de boom. Je vindt de glitterwijnen online op de website van Gall & Gall óf in de winkels natuurlijk. Wees er snel bij, want deze week scoor je hem met een kleine korting!