Je velletje is jouw beste visitekaartje, dus het is erg belangrijk om je huid ten alle tijden te laten stralen! Hier kunnen goede producten en andere gadgets natuurlijk bij helpen. Het is erg belangrijk om te investeren in goede producten voor je huid, maar sommige producten zijn simpelweg te duur. Dat snappen wij maar al te goed, dus wat is een betere tijd om deze producten te bestellen dan tijdens Black Friday! Er bestaat een grote kans dat je door de vele verschillende deals door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom helpen wij je een handje en zetten wij de beste skincare deals van FOREO voor je op een rijtje! Lees je mee?

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door FOREO (@foreo)

Luna 3

Je hebt ongetwijfeld al een keer over deze gadget gehoord, of hem voorbij zien komen, namelijk de Luna 3. Dit is een gezichtsreiniging borstel die maar liefst 99,5 procent van het vuil op je gezicht verwijdert. Dit lukt je écht niet met een wattenschijfje. De borstel is ontworpen met de gedachte dat niet iedere huid hetzelfde is, en dus kun je een borstelkop kiezen die exact bij jouw huid past. Ideaal! Het resultaat? Een super schoon gezicht en een gezonde glow. Dat wil iedereen toch? En even better: het apparaat heeft zelfs vier massagefuncties! Dit is niet alleen heerlijk voor je velletje, maar het stimuleert de doorbloeding van je gezicht waardoor je tekenen van veroudering tegen kunt gaan.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door FOREO (@foreo)

UFO 2

We kennen het allemaal: je hebt zin om een maskertje te doen, maar geen zin om vervolgens 20 minuten met een trekkend gezicht te zitten, niet te kunnen praten (laat staan lachen) en vervolgens met moeite de restjes van je masker van je gezicht af te moeten halen, yep, niet ideaal allemaal. Dan is de UFO de perfecte oplossing! Dit inventieve apparaat geeft jou in 1,5 minuut alle voordelen van een sheet mask. Kortom: een top gadget die jouw leven een stuk gemakkelijker maakt, oneffenheden bestrijd en jouw velletje laat stralen. Scoren dat ding!

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door FOREO (@foreo)

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door FOREO (@foreo)

Lees ook: deze bestsellers van Charlotte Tilbury geven jou de mooiste beauty look ooit