Kennen jullie Garry Beadle aka ‘Gaz’ nog van Geordie Shore? Hij was een van de knappe Geordies die alle vrouwen gek maakte met zijn knappe uitstraling. Dat hij knap is wisten we al, maar hoe zag hij eruit toen hij klein was? Let’s find out.

Gaz van Geordie Shore zag er vroeger zo uit
Bron: @gazbeadle

Geordie Shore

Als je Geordie Shore vroeger hebt gekeken, dan móét je Gaz nog wel kennen. Hij was tijdens Geordie Shore een echte vrouwen verslinder. De vrouwen playboy was maar liefst vijftien seizoenen lang te zien op MTV. Gaz en huisgenoot/deelnemer Charlotte hadden samen een knipperlicht relatie. Hoeveel vrouwen Gaz ook meenam naar het huis, Charlotte bleef zijn lover. 

De twee hadden bijna de gehele serie een knipperlichtrelatie met elkaar. Leuk was het niet, want wanneer er ruzie was tussen de twee was het pas echt oorlog. Uiteindelijk hebben de twee besloten dat ze toch niet helemaal goed bij elkaar passen en verbraken ze de relatie.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Geordie Shore (@geordieshore)

Happy family

Het zuipen en vrouwen veroveren is nu verleden tijd. Tegenwoordig houdt Gaz zich bezig met zijn gezin. Hij heeft twee kinderen, een zoontje en een dochter en is getrouwd met de mama van zijn kindjes, Emma Beadle. Sinds zijn deelname aan Geordie Shore is alleen zijn haar veranderd. Verder lijkt hij nog steeds op de oude Gaz.

 

Kleine Gaz

We weten al dat Gaz altijd al een knap koppie heeft gehad, althans toen hij meedeed aan Geordie Shore, en nu. Nu luidt de vraag: hoe zag hij eruit toen hij nog een klein kindje was? Gaz deelt zelf een foto van hoe de kleine Gaz er vroeger uit zag. Nu is het aan jou om zelf te beoordelen. Was hij vroeger ook een knap ventje? Wij vinden van wel.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Gaz Beadle-Mcvey (@gazbeadle)