Dat je je af en toe verveelt is normaal, maar voor sommige kan dit ook duur uitpakken want vervelen kan leiden tot geld uitgeven. Wil je het liefst zuinig omgaan met je geld en sparen, hebben wij een aantal tips wat je kan doen om zo min mogelijk tot geen geld uit te geven wanneer jij je verveelt.

vervelen geld uitgeven FEM FEM

Ga Netflixen

Tja, deze is makkelijk maar er staan zo veel goede films en series op dat waardoor je je absoluut niet gaat vervelen. Een tip van ons mocht je niet weten wat je moet kijken: ga voor een Scandinavische serie.

Ga wandelen

Je kan lui op de bank blijven zitten maar waarom ga je niet lekker je benen strekken? Ga wandelen. Zo ontdek je nog meer van de plek waar je woont.

Ga naar de sportschool

Heb je toevallig een abonnement in een sportschool waar je eigenlijk veel te weinig tijd doorbrengt? Je kan er natuurlijk voor kiezen om je abonnement stop te zetten en zo geld te besparen, of maak er daadwerkelijk gebruik van.

Ga opruimen en organiseren

Dit is het perfecte moment om die grote, rommelige kledingkast eens goed aan te pakken. Wedden dat je na het opruimen opeens erachter komt dat je meer kleding hebt dan dat je dacht? Zo kun je ook heel veel kleren uitzoeken die je eigenlijk nooit meer aandoet en breng ze naar de kringloopwinkel. Doe je ook nog eens iets goed voor de medemens.

Doe een powernap

Verveel je je maar ben je vooral ook moe? Een powernap doet wonderen. Zorg alleen wel dat het echt een powernap is en dat je niet uren gaat liggen tukken, want dan heb je er iets minder aan want dan ben je waarschijnlijk ’s nachts veel wakker.

Ga een boek lezen

Je hebt vast nog boeken liggen die je óf nog niet af hebt óf waar je nog niet eens aan beng begonnen. Ga lezen als je je verveelt. Sommige mensen beweren zelfs dat je langer leeft wanneer je veel leest.

Ga een podcast luisteren

Podcasts zijn hartstikke trending op dit moment. Zo zijn er heel veel verschillende soorten podcast die je kunt gaan beluisteren. Geen idee waar je moet beginnen? Wij hebben een tip: zet ‘De Brand in het Landhuis‘ op.

Kortom, met deze tips is vervelen verleden tijd en ben je niet in de verleiding om onnodig geld uit te geven.